Bizonyos hírek szerint a legnagyobb sztárok közül is sokaknak van élő hasonmásuk, akikkel időnként könnyedén tudják helyettesíteni önmagukat: vagy azért mert már nem élnek, vagy azért, hogy egyszerre több funkciót tudjanak ellátni. 

Durva teóriákat hallani időnként a hírességek életéből. Azért, mert olykor komoly átalakulásokon esnek át, hiszen a kötetlen anyagi háttér lehetővé teszi, hogy szinte teljesen átváltoztassák a megjelenésüket. A nagyon ráérő rajongók pedig azonnal összeesküvés-elméleteket gyártanak arról, hogy miként verik át az embereket egy egy jól kiválasztott hasonmással. De hogy miért van szükségük hasonmásra?

  • Mert egy váratlan baleset következétében elhunytak, de a hír tömegpánikot váltana ki, ezért inkább kerítettek valakit, aki úgy fest, mint az eredeti híresség. 
  • Mert az elhalálozásakor még jól termelő szerződéseik voltak érvényben, ezért valaki mást alkalmazva próbálnak további pénzeket kaszálni. 
  • Annyira sok pénzük van, hogy klónoztatták magukat, így pedig valaki mást alkalmazva, otthon ülve tudnak tovább gazdagodni. 

Miley Cyrus 

A képeket összehasonlítva látszik, hogy Miley fogsora egyáltalán nem olyan, mint fiatalabb korában. A fogszabályzás, mint ördögtőlvaló módszer bizonyára szóba sem jöhet, sokkal inkább arra gondolnak, hogy a sztár drogtúladagolás miatt elhunyt, és a fürdőkádjában találtak rá a holttestére. Egy másik elmélet szerint pedig a Disney ölette meg, amiért nem akart elvállalni felnőtt filmekben való szereplést. 

Miley CyrusForrás: AFP

Eminem 

A hírek szerint Marshall Mathers szintén a 2000-es években veszítette életét, de az összeesküvés-elméleteket gyártók már nem voltak annyira kreatívak, mert őt is drogtúladagolás miatt temették el.

Azonban Eminem neve körül annyi pénz kering, hogy inkább legyártották a rapper klónozott változatát, hogy tovább tömhessék a zsebeiket. Nyilvánvalóan az öregedés, az egészségtelen életmód szóba sem jöhet, mint indok. Eminem azért változott meg, mert ő már csak egy klón. 

EminemForrás: Northfoto, Getty Images

Kylie Jenner 

Róla az a hír járja, hogy valódi énjét jól elrejtették a nyilvánosság elől, mert nem volt elég szép az elvárásokhoz képest. Arról is hallottunk már, hogy nem tervezetten terhes lett, ráadásul Will Smith fiától, Jadentől.

A harmadik teória szerint életét vesztette, de az édesanyja, Kris Jenner nem akarta, hogy hanyag anyának titulálják, ezért kerestek egy Kylie hasonmást. Az meg sem fordult senki fejében, hogy a szexi sztár az elmúlt években több plasztikai műtéten esett át, mint ahány csillagot látunk az égen. Ez olyan snassz lenne.

Kylie JennerForrás: AFP

Beyoncé 

Sokaknak bántja a szemét, hogy Beyoncé élete körül minden rendben van. A karrierje szárnyal, a szépsége határtalan, a párkacsolata irigylésreméltó, és boldog édesanya. Ezért gyorsan kitaláltak valamit, nehogy az a hír terjedjen el, hogy él egy énekesnő a Föld nevű bolygón, aki körül nincs botrány. Hát nincs.

Ugyanis ő is életét vesztette valamikor a Lemonade című lemez megjelenése előtt, de szerencsére Jay-Z és az emberei előrántottak a kalapból egy hasomnást. Mindezt mire alapozzák az elméletgyárosok? Egy fotóra, amin a híres kismama nem egyformán mosolyog. Tragédia. 

BeyoncéForrás: AFP, Getty Images

Angelina Jolie 

A híres színésznő szépsége mindig is különleges volt. Valószínűleg számtalan nő féltékeny rá, hogy egyszerre szép, sikeres és mindemellé egyedülálló anya is. Ezért gyorsan kreáltak köré egy sztorit, hogy csorbítsák az érdemeit.

Bizonyos elméletek szerint egy hasonmás cserélte le őt 1995-ben a Hackers című film forgatása körül. Ezért tud egyszerre ennyi gyermeket nevelni, forgatni, válni, jótékonykodni, mert nem egyedül végzi a feladatait, hanem egy hasonmással. 

Angelina JolieForrás: AFP

 

Forrás: Instagram
Sztárok, akiknek van élő hasonmásuk: Fotók!
Egyre inkább kezdünk hinni az elméletben, mely szerint mindenkinek létezik egy hasonmása valahol a világban. Ezek a sztárok már megtalálták a párjukat. Fotók!