Sarka Kata szerint azok a lányok, akiknek a korona megnyerése a végső céljuk, semmit nem fognak elérni.

Évek óta rendezi Sarka Kata a Magyarország Szépe versenyt, és azt már elárulta, hogy ő maga nem indulna. De akkor mi a véleménye Katának azokról a lányokról, akik jelentkeznek? A műsorvezető elárulta, akik csak azért indulnak, hogy megnyerjék a koronát, de távlati céljaik nincsenek, nem fognak semmit elérni, mert szépségkirálynőnek lenni nem életcél.

Sarka Kata szerint a szépségkirálynőség nem lehet életcélForrás: Facebok

"Mindig elmondom a lányoknak, hogy szépségkirálynőnek lenni nem egy életcél. Ki kell tűzniük egy távolabbi célt, amihez ez egy kis lépcső lehet. Akinek ez a megálmodott út vége, az életcélja, az nem fog semmit elérni, mert ha valaki megnyeri a szépségversenyt, akkor onnantól kezdve fél évig ismerik a nevét és aztán elfelejtik. Ügyesen kell lavírozni, mint ahogy Kulcsár Edina is tette, aki műsorvezető lett azóta" - mondta Kata a Borsnak.

Sarka Kata a Magyarország Szépe indulóiról: ilyenek a lányok!
Sarka Kata akár egy büszke szülő, úgy nyilatkozott a Magyarország Szépe versenyen induló lányokról. Mindegyiküket dicsérte, de amikor rá került a sor, elbizonytalanodott, és bevallotta, hogy ő már nem tartja magát szépnek. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!