Stohl András lett az egyik műsorvezetője az online sugárzott Morning Shownak, ami miatt sok támadást is kapott. Vádolták, hogy Balázsék székébe ült, de szerinte ez abszurdum: egyrészt a volt műsorvezetők maguktól távoztak, másrészt ő már egy online rádióműsort vezet, nem földi sugárzásút. 

Viharosan  távozott Sebestyén Balázs és két társa a Class FM-től, ahol a Morning Show-t vezették. A rádió földi sugárzása véget ért, Balázsék pedig nem akartak csupán online rádiót vezetni. A Class FM azonban nem szűnt meg, csak átalakult. Új műsorvezetőkkel, az interneten hallgatható tovább: Stohl András, Pataki Zita és Janklovics Péter a házigazdái a Morning Show-nak. A színész leszögezte, mindig ki akarta próbálni a rádiózást, ezért vállalta el a felkérést, de a színészetet sem adta fel, csupán már nem tag a Vígszínházban.

Stohl András nem ült Balázsék székébeFotó: Szabó Gábor/Origo, rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Ott nem fogok most próbálni, igazából azért mondtam fel a színházi tagságot, mert azt nem kérhetem a Vígszínház társulatától, hogy Stohl András csak 11-re érkezik meg próbálni. Ilyen nincs. Viszont ha szabadúszó vagy, és fölkérnek egy előadásra vagy egy próbafolyamatra, akkor azt tudod mondani, hogy ilyen kondíciókkal tudod elvállalni, és az egy más tárgyalási alap" - mondta Stohl András a 24.hu-nak. Azt pedig kerek perec elutasította, hogy Balázsék székébe ült volna. "Innen Balázsék álltak fel. Ez olyan, mintha azt kérdeznék tőlem, eljátszhatom-e a Hamletet úgy, hogy Gábor Miklós már eljátszotta. Az élet megy tovább, rádiók vannak. Igazából a Morning Show, a név az, amin van vita, nem azon, hogy most az Balázs széke, amibe én beleültem. Ne hülyéskedjünk már" - mondta a színész, hozzátette, földi sugárzás idején volt a leghallgatottabb műsor a Morning Show, de a helyzet azóta változott, hiszen most már csak online érhető el a rádió. Azt is elárulta, hogy a szerkesztésbe senki nem szól bele, teljesen szabad kezet kaptak.