Stohl András megszólalt a Morning Show körüli balhéról: nem ült Sebestyén Balázs székébe

Fotó: Szabó Gábor/Origo, rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence -
Stohl András Morning Show Class FM Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András lett az egyik műsorvezetője az online sugárzott Morning Shownak, ami miatt sok támadást is kapott. Vádolták, hogy Balázsék székébe ült, de szerinte ez abszurdum: egyrészt a volt műsorvezetők maguktól távoztak, másrészt ő már egy online rádióműsort vezet, nem földi sugárzásút. 

Viharosan távozott Sebestyén Balázs és két társa a Class FM-től, ahol a Morning Show-t vezették. A rádió földi sugárzása véget ért, Balázsék pedig nem akartak csupán online rádiót vezetni. A Class FM azonban nem szűnt meg, csak átalakult.

Új műsorvezetőkkel, az interneten hallgatható tovább: Stohl András, Pataki Zita és Janklovics Péter a házigazdái a Morning Show-nak.

A színész leszögezte, mindig ki akarta próbálni a rádiózást, ezért vállalta el a felkérést, de a színészetet sem adta fel, csupán már nem tag a Vígszínházban.

Stohl András nem ült Balázsék székébe Fotó: Szabó Gábor/Origo, rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

azt nem kérhetem a Vígszínház társulatától, hogy Stohl András csak 11-re érkezik meg próbálni. Ilyen nincs.

mondta Stohl András a 24.hu-nak

Pachmann Péter így vidítja fel kisfiát, Balázsthttp://www.life.hu/sztarok/20170522-pacmann-peter-igy-viditja-fel-fiat.htmlPacmann Péter és kifa, Balázs Ördög Nóra műsorában mutatkoztak be közösen. A Tv2 sztárjáról érdekes dolgok derültek ki...TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoEzért szidta meg Katalin hercegné az esküvőn a kis György hercegethttp://www.life.hu/sztarok/20170522-katalin-hercegne-megszidta-gyorgy-herceget-pippa-eskuvojen-ezert.htmlGyörgy herceg dorgálást kapott Pippa Middleton esküvőjén, amiért csúnyán viselkedett! Kiderült, mit követett el a királyi sarj.TV + Sztárok--Völgyesi Gabinak jót tett A Nagy Duetthttp://www.life.hu/sztarok/20170522-volgyesi-gabi-lelazult-a-nagy-duett-alatt.htmlVölgyesi Gabi és Sági Szilárd nagy meglepetései voltak az idei A Nagy Duett című műsornak, ám a döntőig már nem jutottak el, az elődöntően tőlük búcsúztunk...TV + SztárokOrigoSági Szilárd egyik szeme sír, másik nevet a kiesés miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170522-sagi-szilard-es-volgyesi-gabi-estek-ki-a-nagy-duettbol.htmlSági Szilárd és Völgyesi Gabi A Nagy Duett utolsó kieső párosa, így ők már nem vehetnek részt a műsor döntőjében. A Life.hu riportere Szilárdot faggatta a műsor után. TV + Sztárok--Három hónap után Cannes-ban látta újra férjét és szüleit Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20170522-vajna-timi-harom-honap-utan-cannes-ban-lathatta-ujra-ferjet-es-szuleit.htmlVajna Timi három hónapja nem látta férjét és szüleit. Most azonban eljött a várva várt pillanat, Cannes-ban egyesült a család.TV + SztárokOrigoGundel Takács Gábor visszatér a TV2-hözhttp://www.life.hu/sztarok/20170522-all-az-alku-tv2-gundel-takacs-gabor.htmlRégóta megy a találgatás, hogy mikor és hol tér vissza a képernyőre Gundel Takács Gábor. A Bors információi szerint egy olyan műsorral jelentkezik újra, amit már egyszer sikerre vitt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.