Elárverezik Elvis Presley magánrepülőjét

Forrás: AFP -
Elvis Presley aukció magánrepülőgép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
30 évet állt egy új-mexikói kifutópályán Elvis Presley egykori repülője, de most új gazdára talál.

Elvis Presley piros színű, 1962-es Lockheed Jetstar kisgépe keresi új gazdáját. A jármű 30 éve áll egy kifutópályán, alapos felújításra szorul, de a belső dizájnja teljesen sértetlen: minden olyan,

ahogyan még Elvis megtervezte.

Piros bársonyülések és puha szőnyegek teszi még kényelmesebbé az utazást.

Árverezésre kerül Elvis Presley repülője Forrás: AFP

A gép Elvis és az édesapja tulajdonában állt, és az aukciósház szerint egy alapos felújítás után bárhol ki lehetne állítani, sokan kíváncsiak lennének rá.

Az aukció május 27-én kerül megrendezésre Kaliforniában. Az előzetes becslések szerint 2-3,5 millió dollárért (550-960 millió forintért) kelhet el a retro repülő - írta meg a DailyTelegraph.

Szomorú - Kigyulladt Elvis Presley háza: Fotó!

Lángokba borult Elvis Presley egykori otthona, ami azért nagyon elszomorító, mert rengeteg eszmei értéket őrzött a sztár életéből. A szomszédok értesítették a tűzoltókat, akik nagyon hamar a helyszínre érkeztek, mégsem tudtak mindent megmenteni. Hatalmas eszmei károk keletkeztek: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.