Mount Everest Mount Everest-expedíció Klein Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Klein Dávidnak nem sikerült eljutnia a Mount Everest csúcsáig, a rossz idő miatt vissza kellett fordulnia.

Klein Dávid és Suhajda Szilárd együtt indultak el a Mount Everest csúcsának meghódítására. Szilárd egy nappal korábban adta fel a küzdelmet, egészségügyi okokra hivatkozva fordult vissza, így Klein egyedül folytatta tovább a hegymászást. Sajnos neki sem sikerült eljutnia a vágyott csúcsra, ugyanis az időjárás rosszra fordult.

8115 méteren az erős szél miatt úgy döntött, nem folytatja tovább.

Az Everest Expedíció Facebook-oldalán tudatták a hírt:

Suhajda Szilárd visszafordult: annyira rosszul lett, hogy nem bírta tovább


Klein Dávid és Suhajda Szilárd együtt indultak el, hogy oxigénpalack nélkül meghódítsák a Mount Everest csúcsát. Szilárd azonban annyira rosszul lett, hogy a visszafordulás mellett döntött. Dávidnak így egyedül kell tovább másznia. A nagyon erős szél miatt 8115 méteren kénytelen volt visszafordulni.

Újra itt a napos, száraz időhttp://www.life.hu/news/20170526-ujra-itt-a-jo-ido.htmlAz elmúlt napok viharos, jégesős időjárása után végre ismét fellélegezhetünk: újra beköszönt a jó idő. NewsThinkstockErzsébet királyné a terrortámadás áldozatairól emlékezett meghttp://www.life.hu/news/20170323-erzsebet-kiralynet-is-megrenditette-a-londoni-terrortamadas.htmlMárcius 22-én Londonban újabb terrortámadást követtek el. Az iszlám Állam magára is vállalta a szörnyű tettet. II Erzsébet királynő mély megrendüléssel nyilatkozott a tragédiáról.... News--Megszólalt a grazi buszbaleset sofőrjehttp://www.life.hu/news/20170221-megszolalt-a-grazi-buszbaleset-sofojre-megrazo-vallomas.html1983-ban egy magyar vállalati busz a szerpentinről a szakadékba zuhant Graz közelében. A buszvezető nem tudta megakadályozni a tragédiát, nem működött a fék...A férfi 33 évvel a szörnyű eset után sem tudta feldolgozni a történteket. Őszinte vallomás következik.... NewsThinkstockAgyonlőttek egy férfit forgatás közben- belehalt sérüléseibehttp://www.life.hu/news/20170124-forgatas-kozben-meglottek-belehalt-seruleseibe-a-ferfi.htmlForgatás közben lőttek le egy színészt egy ausztrál hiphop együttes klipjének forgatása közben. A férfi belehalt sérüléseibe. News--Újabb díjat kapott Nemes Jeles László http://www.life.hu/news/20170123-ujabb-dij-nemes-jeles-laszlo-saul-fia.htmlNemes Jeles László filmje, a Saul fia számos elképesztő díjat zsebelt be a 2016-os évben, ám úgy tűnik, ez a sikerszéria az új évben sem szűnik meg: a Londoni Kritikusok Körének díjátadóján a legjobb rendezés díját is megkapta. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoFöldrengés rázta meg Romániáthttp://www.life.hu/news/20161228-foldrenges-tortent-romaniaban.htmlMintegy húsz másodperces, közepes erejű földrengés sújtotta ma reggel Romániát. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.