A 67 éves magyar színművész évek óta anyagi problémákkal küzd, nyugdíja jóformán semmire sem elég, ráadásul az egészségi állapota is egyre csak romlik.

Az orvosok néhány héttel ezelőtt megállapították, hogy a színész gyomra bármelyik pillanatban szétrobbanhat, ezért sürgősen műteni kell őt. Ebből azonban nem lett semmi,

Paudits Béla továbbra is magára hagyva él otthonában, ami sürgős felújításra szorul.

Paudits BélaForrás: MTI/Mohai Balázs

"Nem keres senki, egész nap itthon vagyok és fekszem. Óriási fájdalmaim vannak, egyre rosszabbul vagyok és különböző okok miatt enni sem tudok rendesen. Nemrégiben voltam egy kórházban, ahol megvizsgáltak, de az orvos nagyon pökhendi volt. Érszűkületet állapítottak meg, így már tudom, miért fájnak annyira a lábaim is - mondta a Ripostnak Paudits Béla, aki nem tagadta, szörnyű gondolatok is megfogalmazódtak benne.

Képtelenség így élni, ez nem élet! Már az is megfordult a fejemben, hogy öngyilkos leszek, mert túlságosan régóta szenvedek és semmi kiutat nem látok ebből a pokolból."

Bár reménykedett benne, de bankszámlájára nem érkezett adomány, márpedig néhány tízezer forintos nyugdíjából képtelen megélni.