Sabine Kehm, Schumacher egykori menedzsere mesélt a balesetet követő pillanatokról. Meghökkentő részletek kerültek napvilágra.

A menedzser elárulta, hogy éppen a családjával ünnepelték a karácsonyt, amikor értesült az autóversenyző tragédiájáról. Azonnal a kórházba indult, és igyekezett távol tartani az újságírókat a sztár családjától. 

Elárulta, hogy volt olyan is, aki papnak öltözve próbált közel kerülni a tűzhöz,  szaftos információk reményében. Sabine Kehm azt is mondta, hogy mivel Michael az életének egy részét a nyilvánosság előtt élte, érthető, hogy a rajongói tudni akarták mi történt vele. 

Egykori menedzsere mesélt Michael balesetének körülményeirőlForrás: DPPI media/Francois Flamand

Ezért közölték a baleset bizonyos körülményeit a nyilvánossággal, de azt is elárulta, hogy Schumacher mindig erőteljes határvonalat húzott abban, hogy mennyire engedi be a médiát a magánéletébe, ezért úgy érezték, hogy meg kell óvni a család nyugalmát is. 

"Az ő érdekében döntöttünk úgy, hogy a magánszféráját megőrizzük, és nem teregetünk ki mindent a nyilvánosság elé. A családjának joga van ahhoz, hogy erről maga dönthessen"írta meg a SportBuzzer

Állítják: Michael Schumacher jobban van, és szavakat suttog
A washingtoni székhelyű Christian Post szerint az egykori Forma-1-es pilóta hamarosan nyilvánosság elé állhat. Nem kevesebbet állítanak, mint hogy a tragikus balesetet szenvedett legenda jobban van, mi több, már szavakat is suttog. Olvass tovább itt...