Sabine Kehm mesélt Michael Schumacher balesetéről

Forrás: DPPI media/Francois Flamand -
Michael Schumacher baleset menedzser
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sabine Kehm, Schumacher egykori menedzsere mesélt a balesetet követő pillanatokról. Meghökkentő részletek kerültek napvilágra.

A menedzser elárulta, hogy éppen a családjával ünnepelték a karácsonyt, amikor értesült az autóversenyző tragédiájáról. Azonnal a kórházba indult, és igyekezett távol tartani az újságírókat a sztár családjától.

Elárulta, hogy volt olyan is, aki

papnak öltözve próbált közel kerülni a tűzhöz,

szaftos információk reményében. Sabine Kehm azt is mondta, hogy mivel Michael az életének egy részét a nyilvánosság előtt élte, érthető, hogy a rajongói tudni akarták mi történt vele.

Egykori menedzsere mesélt Michael balesetének körülményeiről Forrás: DPPI media/Francois Flamand

Ezért közölték a baleset bizonyos körülményeit a nyilvánossággal, de azt is elárulta, hogy Schumacher mindig erőteljes határvonalat húzott abban, hogy mennyire engedi be a médiát a magánéletébe, ezért úgy érezték, hogy meg kell óvni a család nyugalmát is.

"Az ő érdekében döntöttünk úgy, hogy a magánszféráját megőrizzük, és nem teregetünk ki mindent a nyilvánosság elé. A családjának joga van ahhoz, hogy erről maga dönthessen"írta meg a SportBuzzer.

Állítják: Michael Schumacher jobban van, és szavakat suttog

A washingtoni székhelyű Christian Post szerint az egykori Forma-1-es pilóta hamarosan nyilvánosság elé állhat. Nem kevesebbet állítanak, mint hogy a tragikus balesetet szenvedett legenda jobban van, mi több, már szavakat is suttog. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.