Nem először terjed álhír magyar sztárról, eddig Király Linda nem esett áldozatul az ilyen oldalaknak, de nem kerülhette el sokáig. Most ő került a célkeresztbe, azt terjesztik róla, hogy terhes, és lefogyott 40 kilót!

Külföldi és magyar sztárok egyaránt áldozatul esnek néhanap az álhíreknek. Az ilyen oldalak általában a lájkgyűjtésre mennek, vagy valamilyen terméket szeretnének egy sztár arcával eladni. Fodor Zsókáról és Brad Pittről is írtak már hazugságot, ezúttal Király Linda került hasonló helyzetbe, még nyilatkozatot is kreáltak az énekesnőtől.

Király Lindáról álhír terjedFotó: Szabó Gábor - Origo

A bizonyos oldalon azt írják, Király Linda teherbe esett, és ezért lefogyott 40 kilót, azt állítják, az énekesnő nyilatkozott is nekik erről. "Nagyon hirtelen jött ez a baba dolog, de ha már így alakult, szeretnék egészséges babát a világra hozni. Ehhez az orvosom azt tanácsolta, hogy fogyjak le legalább 40 kilót" - olvasható az oldalon, mintha Király Linda maga nyilatkozta volna. Ezek után arról "számol be" az énekesnő, hogy egy csodás gyümölcs segítségével 1,5 hónap alatt sikerült megszabadulnia 40 kilótól. Az egész persze hazugság. A Ripost érte utol Király Lindát, aki felháborodott az álhír hallatán. "Ki írta ezt a badarságot? Nem vagyok állapotos. Utánanézek, hogy ki és miért terjeszt rólam ilyesmit és megfontolom a jogi lépéseket" - mondta Linda.