Emma Watson akarja eljegyezni barátját

Forrás: Theo Wargo / Getty Images North America / AFP -
lánykérés Emma Watson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feministaként Emma Watson nem ragaszkodik túlzottan a hagyományokhoz. A színésznő például nem szeretné, ha barátja megkérné a kezét, mert ő akarja feltenni a nagy kérdést!

Emma Watson másfél éve van együtt barátjával, és mindketten elérkezettnek látják az időt arra, hogy kapcsolatuk tovább lépjen. A házasságon gondolkodnak a fiatalok, de a lánykérést nem hagyományos formában tervezik. Emma Watson megrögzött feministaként saját kezébe venné a dolgokat, és ő tenné fel a nagy kérdést.

Emma Watson jegyezné el barátját Forrás: Theo Wargo / Getty Images North America / AFP

Emma egy ideje már mondogatja a barátainak, hogy ő akarja megkérni Mack kezét,

mondta

Álhír terjed Király Lindáról: terhességéről és csodás fogyásáról írnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170531-alhir-terjed-kiraly-lindarol.htmlNem először terjed álhír magyar sztárról, eddig Király Linda nem esett áldozatul az ilyen oldalaknak, de nem kerülhette el sokáig. Most ő került a célkeresztbe, azt terjesztik róla, hogy terhes, és lefogyott 40 kilót! TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoA nagy kérdés: mi lehet Bódi Sylvi és Szente Vajk között?http://www.life.hu/sztarok/20170531-mi-lehet-bodi-sylvi-es-szente-vajk-kozott.htmlNagy meglepetésre Bódi Sylvi Szente Vajk oldalán jelent meg hétfő este egy színházi előadáson, ami el is indította a találgatásokat! A modell elárulta, mi is van kettőjük között. TV + Sztárok--Mádai Vivien exe Szunai Lindával jár http://www.life.hu/sztarok/20170531-madai-vivien-egykori-parja-egy-modellel-jar.htmlSosem hallott derült ki Mádai Vivien magánéletéről: egykori pasija egy szuperszexi szépségkirálynővel jár. TV + Sztárok--Sarka Kata cáfolja a válásukkal kapcsolatos hírekethttp://www.life.hu/sztarok/20170531-sarka-kata-cafolja-valasukkal-kapcsolatos-hireket.htmlNem indult jól Sarka Kata reggele, ugyanis a válásukkal kapcsolatos hírek elrontották. Egy újság szerint Kata és Péter nem akarnak elválni, a műsorvezető élő videóban cáfolta a híreszteléseket. TV + SztárokOrigoKasza Tibi menyasszonya cuki kisbabával pózol - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170531-kasza-tibi-menyasszonya-kisbabaval-foto.htmlHatalmas a boldogság Kasza Tibi és párja, Manker életében, ugyanis néhány héttel ezelőtt, élő adásban jegyezték el egymást. A kapcsolatukhoz már csak egy kisbaba hiányzik, reméljük hamarosan teljesül ez a vágyuk is, ám addig is itt van egy cuki fotó arról, hogyan babázik Manker. TV + Sztárok--Schobert Norbit a Facebookon támadták: bíróságra megy a sértés miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170531-schobert-norbit-a-facebookon-tamadtak.htmlFacebook-oldalán mondta el véleményét dr. Patay Gábor a Schobert Norbi által forgalmazott termékekről, és magáról a fitneszgururól. A durva sértések miatt Norbi bíróság elé viszi az ügyet: "nálam is van tűréshatár". TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.