Nemsokára bíróság elé áll Lagzi Lajcsi, a felesége és kilenc társa az áram-és vízlopási ügy miatt.

Lagzi Lajcsi nemsokára bíróság elé áll a víz- és áramlopási ügy miatt. Nemcsak ő, hanem felesége és 9 társa is ott lesz. "Készülünk a tárgyalásra, és várom, hogy végre tisztázhassam magam" - mondta Lajcsi, az ügyvédje pedig azt közölte, hogy készülnek a tárgyalássorozatra.

Lagzi Lajcsi hamarosan bíróság elé állForrás: tv2

"A nyomozóhatóság által a rendelkezésünkre bocsátott nyomozati iratokat összevetjük a vádirattal és a saját eljárás során begyűjtött bizonyítékokkal. A vádirat, a nyomozati irat és a mi bizonyítékaink határozzák majd meg a bizonyítási eljárást, amelynek menetét pedig a budaörsi járásbíró határozza majd meg" - mondta a Borsnak Dr. Fröhlich Krisztián. Lajcsi hozzátette, örül, hogy bíróság előtt tisztázhatja magát. "Végre független és pártatlan fórum elé került az ügy, és nem egy általunk ismeretlen koncepció alapján folyik az eljárás – mint az ügyészségi és rendőrségi szakaszban. Nem akarok kabátlopási ügybe keveredni, mégis magyarázkodnom kell. Sosem loptam senkitől semmit, vizet sem, gázt sem és áramot sem. Ennek ellenére a fellépéseim alkalmával igen gyakran kérik azt a dalt, hogy Kell egy kis áramszünet időnként mindenkinek. Eljátszom, de a keserűség mégiscsak ott van bennem"- mondta Lajcsi, az ügyvédje pedig reméli, hogy a vád az eljárás során megcáfolásra kerül. Lajcsi felesége is ott ül majd a vádlottak padján, bár az ügyvéd és a zenész szerint nem lenne ott keresnivalója. Galambos Boglárka egyetlen bűne, hogy Boldogasszonypusztán él. Ő nem bűntárs, hanem házastárs. Ez az eljárás az idegeinket alaposan megtépázta. Csak annyit mondhatok, Bogi jól van! De egy édesanyát, akit elvittek a kiskorú gyerekei mellől, már ennek az emléke is rossz érzésekkel tölt el" - mondta Lajcsi.

Lagzi Lajcsi akár 12 év börtönt is kaphat, ha bűnösnek nyilvánítják
Galambos Lajos néhány napja érkezett haza Kubából, és azonnal készségesen állt a Mokka műsorvezetőinek rendelkezésére vádemelésével kapcsolatban. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!