Szőke Zoltán végre megmutatta menyasszonyát! Az RTL Klub sztárja évekkel ezelőtt szakított volt feleségével, hogy a szívét kövesse, de csak nemrég került sor az újabb lánykérésre. A két szerelmes biztos abban, hogy őket az ég is egymásnak teremtette.

Évekkel ezelőtt Szőke Zoltán otthagyta feleségét, egy Vajdaságban élő nőért. Az RTL Klub sztárja szerelembe esett, és a szívét követve kilépett házasságából. Sokáig azonban nem vált el egykori feleségétől, csak öt év után sikerült rendezni a sorokat. Így viszont már alkalma nyílt arra is, hogy megkérje szerelme kezét, akivel az érzelmi viharok és a családi nehézségek ellenére kitartottak egymás mellett. 

Szőke Zoltán és menyasszonya, AnnamariForrás: Story Magazin

"Mondhatni spontán felindulásból történt az eljegyzés, bár a találkozásunk első pillanatától nyilvánvaló volt számomra, hogy Annamari az, aki a másik felem, és előbb vagy utóbb a feleségem lesz, hiszen mi együtt alkotunk egy egészet" - mondta a Story Magazinnak Zoli, aki a téli napfordulón kérte meg párja kezét, aki rögtön igent mondott. "A mi szerelmünk alapja az, hogy egy hullámhosszon vagyunk. Ugyanott tartunk a spirituális fejlődésben" - mondta Annamari, Zoltán pedig hozzátette, hogy erősítik egymás hitét. Elárulták azt is, mikorra tervezik az esküvőt. "Tudatosan választottuk a nyári napfordulót. Szent István éjszakáján égnek a tüzek, és nyitva vannak az égi kapuk. Mikor máskor lehetne a menyegzőnk, mint a szerelmesek éjszakáján?" - lelkendezett a Barátok közt sztárja.