Simon Kornél Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeleg A Nagy Duett fináléja, holnap este kiderül, melyik sztárpár nyeri a TV2 műsorát. Akik alulmaradnak, azok sem fognak csüggedni, hiszen csodálatos barátságok köttettek, melyek nem szakadnak meg a show végeztével.

Csipa legutóbb Mádai Vivienről áradozott, Emilio Ábel Anitáról, most pedig Janicsák Veca mondta el, hogy nem akar elszakadni partnerétől, Simon Kornéltól. "Kornél barátságát A Nagy Duettnek köszönhetem, ő nagyon hiányzik majd, ha véget ér a műsor. Elfoglaltak vagyunk, de nem szeretnénk elengedni egymás kezét. Úgy tervezzük, összehozzuk a családokat, én pedig szeretném megnézni őt a színházban is" - mondta Veca a Borsnak, aki számára nem a végső győzelem a fontos a versenyben.

Janicsák Veca és Simon Kornél Forrás: Janicsák Veca

Janicsák Veca hosszú hetek óta van távol a családjától vasárnap esténként, ilyenkor egyéves kislányára, Emmára főként az apukája vagy Veca édesanyja vigyáz - írja a lap. "Emma még nem igazán tévézhet, de volt rá példa, hogy megnézhetett minket A Nagy Duettben" - mesélte a boldog anyuka, aki fontosnak tartja, hogy kislányával minden héten tudjanak baba-mama napot tartani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.