A PAPPA PIA betétdala csendül fel A Nagy Duett végső döntőjében

Forrás: EVA/Eva -
Csipa Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyár bulifilmjének betétdala csendül fel A Nagy Duett végső döntőjében.

Mádai Vivien és Csipa vasárnap a magyar PAPPA PIA zenés vígjáték egyik slágerével, a „Zene nélkül mit érek én" című örökzölddel is színpadra lép majd a TV2 showműsorában. A duó a verseny során már számos előadásával felrobbantotta a színpadot, legyen szó akár rock, török vagy mulatós dalról.

Mádai Vivien és Csipa Forrás: EVA/Eva

A páros ezúttal a magyar dal mellett német és angol nyelvű slágerrel is készül a döntőre.

"Nagyon örültem, mikor megtudtam, hogy mi kapjuk a „Zene nélkül mit érek én" című Máté Péter dalt. Egyrészt imádom a retro dalokat, másrészt a PAPPA PIA-t is nagyon várom az előzetes alapján. Kár, hogy abban nem énekelhettem" - viccelődött Vivi a próba alatt. A műsorvezető azt is elmondta, hogy sok barátja szerepel a filmben, amit a nyár legszórakoztatóbb magyar alkotásaként harangoztak be.

A Csupó Gábor által rendezett PAPPA PIA-ban az ikonikus dalt Ostorházi Bernadett és Szabó Kimmel Tamás énekli, akik mellett többek között Stohl András, Nagy Feró és Dobó Kata is szerepet kapott.
A vasárnapi Nagy Duettben, a sláger mellett eddig nem látott képkockák is feltűnnek majd az augusztusban érkező filmből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.