Szerencsekerék műsorvezető Klausmann Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Klausmann Viktor elárulta, hogy mivel tudták rávenni a Szerencsekerék című műsor vezetésére, amit esze ágában sem volt elvállalni. 

Éveken keresztül adott a magyar tévénézőknek esti elfoglaltságot a Szerencsekerék című műsor, amit egy ország imádott. A játék nem volt nehéz, de a stressz mégis rengeteg résztvevőt letaglózott.

A jó hangulatról azonban a csinos hostesslányok és a házigazdák gondoskodtak, így a rengeteg leforgatott adás után Prokopp Dóra, Gajdos Tamás és Klausmann Viktor nevét mindenki a Szerencsekerékkel azonosította.

Klausmann Viktor jó pénzért vállalta el a Szerencsekerék műsorvezetését Forrás: Facebook/Mokka

Most azonban kiderült, hogy Viktor egyáltalán nem akart műsorvezető lenni, akkoriban belpolitikai újságíróként dolgozott, de végül hosszas unszolásra részt vett az összes castingon, melyek után már csak annyit kérdeztek tőle, hogy milyen összegért hajlandó elvállalni a műsort?

"Az első alkalommal három üres forgószékkel kellett beszélgetni tíz percen keresztül, másodszor már előbukkant Vágó István is, aki a Szerencsekerék első szerkesztője volt, harmadik alkalommal a producer várt, és csak annyit kérdezett, mennyi pénzt kérek. Ez december 2-án történt, egy héttel később már forgattunk. Nagyon jó pénzt fizettek" - írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.