Simon Kornél A Nagy Duett Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap este véget ért a TV2 sikerműsora, A Nagy Duett. A versenyt Janicsák Veca és Simon Kornél nyerte, Emilio és Ábel Anita már a döntő adás felénél távoztak a műsorból, így a végén Vecáék  Erdei Zsolttal és Judyval, valamit a Mádai Vivien-Csipa párossal küzdöttek meg a nézők kegyeiért. 

Ahogy az lenni szokott, az eredménnyel most sem volt mindenki elégedett. A hozzászólásokból (amelyeket változtatás nélkül teszünk közzé) szemezgettünk - de még több kommentet találsz a műsor Facebook-oldalán.

"Sajnos! Janicsákból hiányzik az a plusz ami egy ilyen műsorhoz kell nem elég jól énekelni. Az Ábel Anita -Emilió és Judy- Madár párosban megvolt minden. A másik két párosban csak aférfiak voltak jók."

"Gratulálok a párosnak!Megérdemelték! A rossz nyelvekre meg nem kell figyelni !Mindig vannak olyanok akik mindenhol csak be szólogatni tudnak."

"Gratulàlok a pàrosnak! Én igazàból mi denkit szerettem. Mindenki rengeteg munkàt fektetett ebbe a versenybe. Nem értem az ellenséges utàlkozó embereket! Rossz lehet nekik."

Janicsák Veca, Simon Kornél, Nagy Duett Forrás: Janicsák Veca

"Ezt nem hiszem el! az volt ,hogy igazságos lesz nem csalás! mert két sztár persze hogy megnyeri mert Kornél is tud énekelni mert szinész. Csipának és vivinek kellett volna nyerni! Vivi tényleg sokat fejlődött. erre ez a két sztár nyert."

"Szeretném megkérdezni azokat akik a dühítő smileit jelölték be: Mi a bajuk Vecával és Kornéllal. Nagyon meg érdemelték a győzelmet.. Miért választottátok annyian a dühítő jelet??,,, A nép döntött úgy hogy nyerjenek. De mindegyik párost szerettem nagyon. Ilyen jó csapatot mint ami ebben az évadban volt még soha nem láttam."

"Nem egy műsort nézünk úgy tűnik, mert igazságos volt a döntés,ugyanis a NÉZŐKÖZÖNSÉG szavazta meg a győzelmet Kornélnak és Vecának."

"Nem értem Veca sztárolását, ez a műsor nem a sztárokról hanem az amatőrökről szól. Nem? Mellesleg a párja sem éppen amatőr. Egy színész az nem amatőr! És mindenki el van ájulva Vecától!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.