Egy álorvos miatt kapott börtönbüntetést Cicciolina

Forrás: Instagram/cicciolina_official -
műtét börtön orvos Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi modell kendőzetlen őszinteséggel számolt be az Olaszországban történt eseményekről, melyek következtében börtönbüntetést kapott. 

Staller Ilona 2011-ben 3 hónapig kiesett a munkából, mert egy kutya megharapta az ujját, amit meg kellett műteni. Az ekkor Olaszországban tartózkodó sztár azonban nem jó "szakembert" választott, ez okozta a bajt.

"Ömlött a vérem, és két öltéssel varrtak össze egy klinikán. Miután erről a Facebookon beszámoltam, egy ismeretlen ismerős, akivel korábban párszor cseteltem, visszaírt, hogy ő orvos, és vállalná a rehabilitációt. Kedves volt, és a kezelésekről számlát is adott. Ezeket nyújtottam be a biztosítónak, és meg sem fordult a fejemben, hogy sarlatán" - mesélt Cicciolina.

Ezért kapott Cicciolina 1 év börtönbüntetést Forrás: Instagram/cicciolina_official

A 65 éves fotómodell elárulta, hogy az ítélethirdetés pillanatában azonnal elsírta magát, mert nagyon bántotta, hogy nem hisznek neki.

"Azért sírtam, mert nagyon bosszantott, hogy az ügyész nem hitt nekem. Még most is hallom, amint azt bizonygatta, hogy én ezzel az álorvossal összejátszottam. Rossz érzés egy helyiségben lenni valakivel, aki bűnözőnek tart, miközben soha életemben nem loptam vagy csaltam. Attól, hogy erotikus filmeket csináltam, nem lehet tiszta a lelkem? Jobb, ha nem is beszélek erről, mert most is felkavar" - folytatta Ilona.

Természetesen minden vádat cáfol, és már alá is írta a fellebbezést. Azt is bevallotta, hogy az események hatására felszedett néhány kilót, de mostmár minden nap tornázik, hogy visszanyerje eredeti alakját - írta meg a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.