Műsorvezetőként próbálhatja ki magát Pál Dénes

Pál Dénes műsorvezető Család-barát (tévéműsor)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pál Dénes hamarosan egy olyan oldalát mutatja majd meg a közönségnek, amit eddig még soha: műsort fog vezetni a fiatal híresség. 

Úgy tűnik Pál Dénes mostanában szívesen teszi próbára magát olyan szerepekben, amiket még korrában nem csinált. Nemrég például egy durván erotikus klippel rukkolt elő, amiben

megvillantotta a férfias vonzerejét,

illetve a színészi tehetségét is.

Most pedig hamarosan tévéképernyőn is láthatjuk, de ezúttal nem énekesként, hanem műsorvezetőként. A Duna TV Család-barát című műsorában fog szerepelni. Kiváncsian várjuk, hogy milyen új oldalát ismerhetjük meg Dénesnek.

Pál Dénes szerelmi háromszögbe keveredett - Videó!

Pál Dénes számára is idegen szituációba keveredett: egy szerelmi háromszögbe. Az énekes persze csupán csak az új klipje forgatásán került ebbe a helyzetbe, ami elég erotikusra sikerült. A sztár egy interjúban őszintén mesélt a részletekről...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.