Sztárok, akik vallásosabbak, mint gondolnád: Richard Gere-től Tom Cruise-ig

Mark Wahlberg Denzel Washington Richard Gere Angus T. Jones Tom Cruise vallás sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok híresség a sztárrá válásuk után fordult a vallás felé, és van, aki mindent képes feladni a meggyőződéséért. Tom Cruise-nak a kapcsolatai mentek rá a szcientológia iránti imádatára, van, aki pedig a karrierjét és munkásságát tagadta meg a vallás miatt.

Angus T. Jones

Charlie Sheen, Cryer és Angus T. Jones a Két pasi – meg egy kicsiben Forrás: CBS

A Két pasi meg egy kicsi című sorozatban ismerhettük meg Angus T. Jonest, de ma már valószínűleg kitörölné az összes emlékét ezzel kapcsolatban. Hiába gazdagodott meg a szitkomból, a provokatív show-t legszívesebben letagadná. Jones 2012-ben nyilvánította ki egyértelműen a véleményét, mocskosnak nevezte a sorozatot. Egy másik interjúban pedig saját magát nevezte fizetett képmutatónak, mert a vallási hite és a színészi munkái szemben álltak egymással.

Richard Gere

Richard Gere Forrás: AFP/Tiziana Fabi

Ugyan szigorú metodista családba született Richard Gere, ő mégis inkább a budhizmus elveit érezte a magáénak. Annyira, hogy gyakorlatilag a Dalai Láma legjobb barátja lett, minden nap 4:30-kor kel, hogy meditálhasson. Emellett az emberi jogok mellett is kiáll a színész, így persze a Tibetiek helyzete ellen is felszólalt már nem egyszer. Éppen ezért, ahogy azt már a Life.hu egyszer megírta, Richard Gere jelenleg ki van tiltva Kínából.

Mark Wahlberg

Mark Wahlberg Forrás: AFP

"Az első dolog, amit minden nap megteszek az az, hogy térdre ereszkedem és és hálát adok Istennek. Amikor pedig kimegyek a lakásomból, az leső dolgom, hogy megállok egy templomnál" - mondta annak idején Mark Wahlberg, aki nem volt mindig jófiú. Többször még a rendőrséggel is meggyűlt a baja, 13 évesen pedig kokainfüggő volt. A színész azonban annyira vallásos lett, hogy az egész hálószobáját úgy rendezte be, akár egy kápolnát. Még szenteltvizet is tart otthonában.

Tom Cruise

Tom Cruise Forrás: AFP/2017 Getty Images/Rich Fury

A színész vallási meggyőződése az egész világ számára ismert, hiszen még a magánéletét is befolyásolta fanatizmusa. Tom Cruise a szcientológia mellett tette le a voksát, 1990-ben került először kapcsolatba a vallással. Ugyan segített is az életében, de sok mindent tönkre is tett, elsősorban a kapcsolatait. A szcientológia miatt esett szét a házassága Mimi Rogers-szel, Nicole Kidman ugyan adott egy esélyt a vallásnak, de ő sem tudta sokáig tolerálni Cruise fanatizmusát. Katie Holmes is a szcientológia miatt vált el Tomtól, ő a kislányukat féltette.

Denzel Washington

Denzel Washington Forrás: AFP/Angela Weiss

Édesapja miniszter volt, Denzel Washingtont pedig prédikátornak szánták szülei, ám ő a színészi pálya felé terelődött. A legnagyobbak közé került, tehetsége kétségtelen, de a szónoki rátermettségét sem hagyta veszni. Denzel Washington ma már tagja egy egyháznak, minden nap imádkozik, és arra bíztat másokat, hogy ők is kövessék a példáját.

Kiss Ramóna szerint félnek tőle a férfiakhttp://www.life.hu/sztarok/20170612-kiss-ramonatol-felnek-a-ferfiak.htmlKiss Ramóna boldog párkapcsolatban él, de nem volt könnyű megtalálnia azt a férfit, aki nem fél tőle. A legtöbben ugyanis tartanak tőle... a csinos színésznő azt is elárulta, hogy miért. TV + Sztárok--Tom Hardy közösségi oldalán búcsúzott el legjobb barátjától, Woodytól: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170612-tom-hardy-szeretett-kutyajat-gyaszolja.htmlEnnyi közösen eltöltött év után nem csoda, hogy Tom és Woody teljesen összenőttek. A színész szívfacsaró sorokkal búcsúzott a kedvencétől. TV + SztárokOrigoFriderikusz Sándor visszatér a TV2-höz?http://www.life.hu/sztarok/20170612-friderikusz-visszaterhet-a-tv2-hoz.htmlAz a hír járja, hogy Friderikusz visszatér a TV2-höz, és már nagyban építik a díszletet műsorához. A TV2 sajtóosztálya reagált a pletykákra. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka a monacói herceggel vacsorázotthttp://www.life.hu/sztarok/20170612-monacoi-herceggel-vacsorazott-hosszu-katinka.htmlHosszú Katinka nem akárkivel költötte el a vacsoráját, illusztris társaságát meg is mutatta Instagram-oldalán: a monacói herceggel időzött! TV + Sztárok--Karambolozott a TV2 tudósítója, Csehy Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20170612-karambolozott-a-tv2-tudositoja.htmlA hétfő reggeli csúcsforgalomról tudósított volna Csehy András, de nem jutottak el a tervezett végállomásig, ugyanis hátulról beléjük szaladtak. TV + SztárokOrigoEldobta volna életét Katy Perryhttp://www.life.hu/sztarok/20170612-katy-perry-bevallotta-hogy-ongyilkos-akart-lenni.htmlA híres énekesnő Siri Sat Nam Singh terapeutánál vendégeskedett, de a beszélgetés egy pontján bizony eltörött az énekesnőnél a mécses. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.