Pécsi Ildikó és Pártos Csilla vitája már évek óta tart, mostanáig nem sikerült pontot tenni az ügy végére. Ha a lakáskiürítési perben a bíróság ismét Pécsi Ildikónak ad igazat, akkor Pártos Csillának és fiának el kell hagyniuk otthonukat.

Pártos Csilla és Pécsi Ildikó egykor nagyon jó kapcsolatot ápoltak. Ám amikor Pártos Csillának és férjének kapcsolata megromlott, már az anyóssal sem volt olyan felhőtlen a viszony. Több éve tart már köztük a harc, eddig csak Pártos Csilla és férje válását sikerült lezárni, de rengeteg folyó ügyük van még. A lakáskiürítési perben márelsőfokon döntött egyszer a bíróság, méghozzá Pécsi Ildikó javára, ha másodfokon is így döntenek, akkor Pártos Csillának és fiának el kell hagyniuk az ingatlant. 

Pártos Csilla és Pécsi Ildikó vitája tovább folytatódikFotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA

A budai családi házat Pécsi Ildikó fia ajándékozta az anyjának, a művésznő pedig szeretné eladni a házat. Pártos Csilla és ügyvédje persze mindent megtesznek, hogy ne kelljen kiköltözniük az ingatlanból. "Június 22-én lesz az úgynevezett szerződés érvénytelenségi per. Itt tüzetesebben szemügyre veszi a bíróság azt is: a színésznő fia hogy ajándékozhatta el édesanyjának a Cseppkő utcai ingatlant. Sok mindenre fény derül majd" - mondta a Ripostnak dr. Gerencsér András, Csilla jogi képviselője. A lap úgy tudja, hogy a bíróság eközben elutasította Pécsi Ildikó kérését, miszerint rossz egészségi állapotára hivatkozva Gödöllőre szeretné áthelyeztetni a tárgyalást.