Nem túl jók Lópici Gáspár, vagyis Szilágyi István anyagi körülményei, de ha ez nem lenne elég, a színész fia is rátett még egy lapáttal: összeverte apját. Őt a rendőrök vitték el, Szilágyi Istvánt pedig kórházba szállították. 

Mikor kiderült, hogy az ország Lópici Gáspárja, vagyis Szilágyi István rossz anyagi körülmények között él, sokan siettek a segítségére, de az adományok átadásával vártak. Azt állították ugyanis, hogy Szilágyi István fia csak elszedné apjától a segítségére összegyűjtött pénzt és tárgyakat. A művész akkor megvédte fiát, aki most úgy megverte, hogy kórházba került.

Megverte a fia Szilágy IstvántForrás: Youtube/GyorPluszTV

A Story Magazinnak a szomszédok mondták el, mi történt a családban, állítólag már nem először emel kezet fia Szilágyi Istvánra. Kegyetlen, borzasztó és nagyon elszomorító az, ami már sokadszorra megtörtént. A boltba betérő vevők hallották, hogy szegény bácsi kiabál, miközben üti a fia. Van, aki látta is" - mondta a magazinnak egy szomszéd. "Állítólag a bácsi három bordája is eltört" - tette még hozzá az ottlakó. Szilágyi István fiát bilincsben vitték el a rendőrök, a színész pedig négyféle gyógyszert kapott a kórházban fájdalmaira. Szilágyi István felesége is elismerte, hogy ezúttal Péter túl messzire ment. A fiam sajnos részeg volt, amikor megverte az apját. Ráfér, hogy lecsukják, mert megint inni kezdett. Fogalmam sincs, hogy mikor engedi ki, de túlleszünk majd ezen is" - mondta a művész felesége. Szerencsére Szilágyi Istvánt azóta már kiengedték a kórházból!