Hova tűnt Tibi atya? Mindenki őt keresi

Forrás: Humbák Művek Kft. -
Tibi atya Facebook eltűnt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sokak által közkedvelt Tibi atya közösségi oldal egyik pillanatról a másikra szőrén-szálán eltűnt. De vajon miért? 

Magyarország egyik legjobban pörgő oldala, ami 1,3 millió követővel rendelkezik, mindenféle előzmény nélkül eltűnt. Tibi atya rajongótábora hamar észrevette a változást, és egyre többen keresik a választ a váratlan eseményre.

"BRÉKING! Ma reggelre nyomtalanul, minden figyelmeztetés nélkül eltűnt a Tibi atya facebook oldal a több mint 1,3 millió követőjével együtt. Felháborító, hogy ilyen megtörténhet a legnagyobb magyar FB oldallal 2017-ben. Próbáljuk kideríteni mi történt, addig kérlek osszátok meg a posztot, hogy minél több emberhez eljusson! Dicsértessék!" - írta az oldalán az atyához tartozó brand egyik kocsmája, a Humbák Művek.

Majd további két posztot is közzétettek a témával kapcsolatban, de egylőre semmi biztosat nem tudni az oldallal kapcsolatban.

Óriási botrány! Facebookon vitázott össze Tibi atya és Oravecz Nóra

Pár nappal ezelőtt Tibi atya blogján jelent meg az az írás, amelyben azt taglalta a szerző, hogy immár hónapok óta nem kapható a "Minden napra egy feles – Tibi atya füves könyve" című kötete. Véleménye szerint ennek oka egész egyszerűen az volt, hogy Oravecz Nóra letiltatta a polcokról a könyvet a róla szóló sértő rész miatt. Olvass tovább itt...
Időjárás-előrejelzés: Heves zivatarral, szélviharral érkezik a rossz időhttp://www.life.hu/news/20170615-idojaras-erkezik-a-rossz-ido.htmlAzt már tudjuk, hogy pénteken jön a rossz idő, ami rányomja a bélyegét a hétvégére is. De lássuk a részletket!NewsThinkstockFordulat a Teréz körúti robbantó ügyében: Elmondta, miért tettehttp://www.life.hu/news/20170615-fordulat-a-terez-koruti-robbanto-ugyeben.htmlRendőrpisztolyokat akart szerezni, ezért támadt rá szeptemberben a két járőrre, de az általa készített pokolgép hatásaitól megijedt - közölte a Teréz körúti robbantó védője. NewsOrigo40 éve húzódik Polanski zaklatási ügye - A áldozat besokallt http://www.life.hu/news/20170610-40-eve-huzodik-roman-polanski-zaklatasi-ugye-a-aldozat-besokallt.htmlMár negyven éve húzódik Roman Polanski filmrendező zaklatási ügye, amelynek mostani tárgyalásán az áldozat, Samantha Geimer maga kérte, ejtsék a vádat. News--Konténerbe zárva tartott szexrabszolgát egy sorozatgyilkos (18+)http://www.life.hu/news/20170612-szexrabszolgakent-tartott-foglyul-egy-not-a-sorozatgyilkos.htmlHosszú heteken át tartott fogva egy sorozatgyilkos egy nőt. Szexrabszolgának tartotta áldozatát, aki csak a szerencséjének köszönheti, hogy még életben van. News--Fejbe rúgta a takarítónőt, majd távozott a turista: Videó!http://www.life.hu/news/20170609-fejbe-rugott-egy-takaritonot-a-turista.htmlFelfoghatatlan videó került fel az internetre egy incidensről, amely egy svéd turista és egy takarítónő között zajlott. News--A perverz a metrón dörgölte egy lányhoz a péniszét http://www.life.hu/news/20170609-a-perverz-a-peniszevel-zaklatott-egy-not-a-metron.htmlHihetetlen videó került fel az internetre: szexuálisan zaklattak egy nőt a metrón, de mindenki csak nézte és nem segítettek neki. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.