A sokak által közkedvelt Tibi atya közösségi oldal egyik pillanatról a másikra szőrén-szálán eltűnt. De vajon miért? 

Magyarország egyik legjobban pörgő oldala, ami 1,3 millió követővel rendelkezik, mindenféle előzmény nélkül eltűnt. Tibi atya rajongótábora hamar észrevette a változást, és egyre többen keresik a választ a váratlan eseményre. 

"BRÉKING! Ma reggelre nyomtalanul, minden figyelmeztetés nélkül eltűnt a Tibi atya facebook oldal a több mint 1,3 millió követőjével együtt. Felháborító, hogy ilyen megtörténhet a legnagyobb magyar FB oldallal 2017-ben. Próbáljuk kideríteni mi történt, addig kérlek osszátok meg a posztot, hogy minél több emberhez eljusson! Dicsértessék!" - írta az oldalán az atyához tartozó brand egyik kocsmája, a Humbák Művek.

Majd további két posztot is közzétettek a témával kapcsolatban, de egylőre semmi biztosat nem tudni az oldallal kapcsolatban. 

 

 

Óriási botrány! Facebookon vitázott össze Tibi atya és Oravecz Nóra
Pár nappal ezelőtt Tibi atya blogján jelent meg az az írás, amelyben azt taglalta a szerző, hogy immár hónapok óta nem kapható a "Minden napra egy feles – Tibi atya füves könyve" című kötete. Véleménye szerint ennek oka egész egyszerűen az volt, hogy Oravecz Nóra letiltatta a polcokról a könyvet a róla szóló sértő rész miatt. Olvass tovább itt...