Óriási botrány! Facebookon vitázott össze Tibi atya és Oravecz Nóra

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Tibi atya vita Oravecz Nóra Facebook könyv botrány kiadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az írónő azóta már törölte, majd visszaállította profilját, Tibi atya pedig saját maga igyekezett csillapítani követői indulatait.

Pár nappal ezelőtt Tibi atya blogján jelent meg az az írás, amelyben azt taglalta a szerző, hogy immár hónapok óta nem kapható a “Minden napra egy feles – Tibi atya füves könyve” című kötete. Véleménye szerint ennek oka egész egyszerűen az volt, hogy Oravecz Nóra letiltatta a polcokról a könyvet a róla szóló sértő rész miatt. A bejegyzésért kattints ide!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Oravecz Nóra később Facebook-oldalán reagált az őt ért vádakra: bejegyzésében kitért arra, hogy nőgyalázó, gusztustalan módon tették bele a nevét a könyvbe, Tibi atya pedig örülhet, hogy nem perelte be őket. Azt azonban tagadta, hogy a könyv nem lenne kint a polcokon. Íme, a teljes bejegyzés:

Oravecz Nóra Facebook-oldala nem sokkal ezután törlődött - hogy maga a szerző, vagy a Facebook döntött így a sok gyűlölködő, fenyegető levél miatt, az nem világos. Tibi atya később szintén ugyanezen a platformon jelentette, hogy sikerült megegyeznie a kiadóval, arra kérte követőit, "ne ekézzék, és főleg ne fenyegessék Oravecz Nóra személyét."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.