Pamela Anderson kapcsolat Julian Assange
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az a hír járja, hogy Pamela Anderson többé nem magányos, ugyanis egy 45 éves férfi személyében újból rátalált a szerelem. Egyelőre hivatalos megerősítés nem érkezett a témával kapcsolatban. 

A Baywatch egykori sztárja korábban már elárulta, hogy az élete szinte tökéletes, egyedül az intim együttlétek hiányoznak belőle. Mostanra már a fiai is felnőttek, Brandon és Dylan is külön költöztek az anyjuktól. Pamela elmondása szerint lasszóval kell a gyerekeit összeszedni időnként egy-egy családi ebédre.

Pamela Andersonra rátalált a szerelem? Forrás: AFP/2017 Getty Images/Jason Koerner

Éppen ezért a szexi sztár időnként egyedül érzi magát, hiányzik számára egy férfi társasága, közelsége. Bizonyos hírek szerint azonban véget ért a magányos életmódja, állítólag közeli kapcsolatot ápol Julian Assange újságíróval.

Pamela 2014-ben kereste fel először a férfit, hogy jogi kérdésekben kérjen tőle tanácsot, ám azóta is jó kapcsolatot ápolnak egymással. Bizonyos hírek szerint a színésznő rendszeresen látogatja a WikiLeaks alapítóját Ecuador londoni nagykövetségén. Bizonyos hírek szerint még szerelmes levelet is hagyott neki - írta meg a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.