Való Világ 8 Tiv Tivy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem a videóiból keresi meg a napi betevőt Tivy. A srác egy büfében dolgozik. 

"Éppen dolgozni mentem, amikor arra lettem figyelmes, hogy valaki nagyon magyaráz, és ismerős a hangja. Felnéztem és megláttam Tivyt a grillsütőpult felett állva. Egyből felismertem, hiszen néztem a VV-t. Előkaptam a telefonomat, és lőttem róla pár képet. Még mosolyogtam is magamban, hogy na, eddig tartott a celebség, ezután dolgoznia kell, de legalább rendes munkát végez" – mesélte a Blikknek egyik olvasója, aki utána még pár napig látta Tivyt, aztán eltűnt.

Tiv Tivy Forrás: RTL II

"Sokan felismertek, persze mindenki meglepődött, mit keresek itt. Aztán elmeséltem nekik, hogy elhatároztam, júliusban beiratkozom egy bármixertanfolyamra, arra kellett a pénz. Ezzel szeretnék foglalkozni, gyerekkori álmom, hogy keverjem a koktélokat. Egy ilyen képzés elég drága, és amíg nem jött össze a pénz, addig érdeklődtem az ismerőseimnél munka után, hogy meglegyen a tandíj. Végül ezt ajánlották. Nyolc napra mentem, annyi idő alatt össze is gyűlt az összeg" – magyarázta Tivy, hogy mit keresett a büfében. "Nem volt újdonság, mert Angliában dolgoztam már grillen, ezért van benne tapasztalatom. Nagyon meg voltak velem elégedve. Ennek ellenére nem mennék vissza, a suli sokkal fontosabb. Jólesik az ismertség, de már nem úgy, mint régen. A fellépéseket is visszamondom, mert nem vonzzanak. Nem tartom magam sztárnak" - tette hozzá.

Andy Vajna bukott a Rambón? (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170614-andy-vajna-bukott-a-rambon.htmlA világszerte elismert producer sokat kaszált a Rambo-filmeken, most viszont fordult a kocka. Egy Pest megyei játékos éppen a mozi alapján létrehozott nyerőgépen kaszált 11 milliót Andy Vajna online kaszinójában. TV + Sztárok--Veszélybe került Hódi Pamela és Berki Krisztián esküvője http://www.life.hu/sztarok/20170614-veszelybe-kerult-hodi-pamela-es-berki-krisztian-eskuvoje-beszelgetniuk-kell.htmlHatalmasat változtatott Berki Krisztián életén az Ázsia Expressz forgatása. Állítja: visszatalált önmagához. Most úgy érzi, le kell ülnie beszélgetni Pamelával, mielőtt összeházasodnak. TV + Sztárok-- Damu Roland megmutatta új szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20170614-ez-a-lany-damu-roland-uj-szerelme.htmlA színész vidáman mesélt megismerkedésük történetéről. TV + SztárokOrigoA színpadról üzent édesanyjának Weisz Fannihttp://www.life.hu/sztarok/20170610-a-szinpadrol-uzent-edesanyjanak-weisz-fanni-a-parjat-valasztotta.htmlFanni a Szavak című színdarab végén jelel el egy monológot, amelyben sok olyan kérdésre választ ad, amelyek az utóbbi hónapokban zajló vitákról szóltak az édesanyjával és családjával kapcsolatban. TV + Sztárok--Szellemek üldözték el a Los Angeles-i villából Vajna Timithttp://www.life.hu/sztarok/20170610-szellemek-uldoztek-el-a-los-angeles-i-villabol-vajna-timeat.htmlTimi arról beszélt, hogy egy idős nő szelleme suttogott hozzá éjszakánként. TV + Sztárok--Megdobálták Dévényi Tibi bácsit a Harley-fesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20170610-megdobaltak-devenyi-tibi-bacsit-a-harley-fesztivalon.htmlHa színpadra áll, általában sikert arat Dévényi Tibor, de ezúttal nem így történt. Sőt... TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.