Dudás Miklós és barátnője sokszor szerepeltek a címlapokon, hiszen egy doppingbotrány és egy lopási ügy is van a hátuk mögött. A kapcsolatot is megviselte a sok probléma, de most újra összejöttek, és boldogabbak, mint valaha.

Dudás Mikós és barátnője hullámvölgyben voltak az elmúlt időszakban, de szerencsére sikerült újra egymásra találniuk. A doppingoló kajakos és Ivett sokszor szerepeltek az elmúlt időszakban a címlapokon, miután eltiltották a sportolót és lopási botrányuk is volt. Dudás Miki akkor mind  lopást, mind a doppingolást barátnőjére fogta, nem csoda, hogy a problémák a kapcsolatot is kikezdték, de szerencsére úkra egymásra találtak.

Dudás Miklós és barátnője újra összejöttekForrás: facebook/Dudás Miklós sportoló

Miki ráadásul nem volt a hűség mintapéldánya sem, ennek ellenére sikerült kibékülniük Szigligeti Ivettel.Ami köztünk hullámvölgy volt, azt én beismerem, hogy mind az én hibámból adódóan volt. Ivett hála Istennek megbocsátó. Örülök annak, hogy meg tud bocsátani akkor is, ha hülyeséget csinálok" - mondta a Ripostnak Miki, aki a visszatérésére készül.