Többszöri szexuális zaklatással vádolják Bill Cosby-t

Forrás: AFP/Vince Bucci -
szexuális erőszak Bill Cosby szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindannyiunkat megdöbbentett a hír: sosem gondoltuk volna, hogy Bill Cosby éveken keresztül rendszeresen kábított el és erőszakolt meg nőket. 

Felfoghatatlan titok derült ki a 79 éves sztár életével kapcsolatban, ami ráadásul csak egy véletlen poén miatt került napvilágra. Hannibal Buress az egyik műsorában azzal viccelődött, hogy Bill Cosby nemi erőszaktevő, ám azt senki nem gondolta, hogy valóban rátapintott a dolog lényegére.

Ugyanis ezt követően 35 nő vállalta fel a nevét, az arcát, és a tényt, hogy Cosby

mindannyiukat bántalmazta szexuálisan.

Kiderült, hogy a nőket 1965 és 2008 között zaklatta, így pillanatnyilag egy kanadai tartományban, és 10 államban indult eljárás az ügyében. A bántalmazott hölgyek idáig titkolták a traumájukat, mert attól tartottak, hogy senki nem hinne nekik. Sőt, még most is van olyan áldozat, aki név nélkül csatlakozott az esetüket felvállaló nőtársaihoz.

Nagyjából 60 nő megerőszakolásával vádolják Bill Cosby-t Forrás: AFP/Vince Bucci

Az egyik hölgy, Andrea Constand, peren kívül megegyezett a férfival még 2006-ban, így nem került nyilvánosság elé az ügy. A hölgy elmesélte, hogy Cosby közeledését már kétszer is visszautasította, mire a humorista kábítópirulákkal és alkohollal hatástalanította Andreát, majd megerőszakolta.

Többen is ehhez hasonló történetet meséltek, sőt az is kiderült, hogy a '80-as évek sztármodellje, Janice Dickinson is az áldozatok között van. A vádlott természetesen mindent tagad, és rasszista összeesküvés elmélettel magyarázta a lehetetlen történeteket - írta meg a TheGuardian.

Óriási botrány: nemi erőszakkal vádolják Cristiano Ronaldót

A gyanú szerint Ronaldo 2009-ben, Las Vegasban megerőszakolt egy amerikai lányt. Az eset után a nővel peren kívül egyezett meg a sztárfocista, 375 000 dollárt fizetett neki - írta a német Der Spiegel magazin. A lány a pénzért cserébe azt vállalta, hogy soha senkinek nem beszél az esetről.

Dudás Miklós és szerelme, Szigligeti Ivett újra együtthttp://www.life.hu/sztarok/20170619-dudas-miklos-es-szigligeti-ivett-ujra-egyutt.htmlDudás Miklós és barátnője sokszor szerepeltek a címlapokon, hiszen egy doppingbotrány és egy lopási ügy is van a hátuk mögött. A kapcsolatot is megviselte a sok probléma, de most újra összejöttek, és boldogabbak, mint valaha.TV + Sztárok--Így lesz a romantikából világ vége Pumpedéknál: Videó! (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170619-pumpedek-velencei-utazasa-teljesen-tonkrement.htmlPumpedék velencei utazásáról sok mindent képzeltünk, de azt nem, hogy hagyományos, romantikus utazás lesz majd. Nem is lett az: Videó! TV + Sztárok--Sarka Kata elégedett az eredménnyel- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170619-sarka-kata-elegedett-video.htmlSarka Kata nagyon meg van elégedve a szépségkirálynő- választás eredményével. Alig bírt betelni a látvánnyal.... TV + Sztárok--Folytatódik a vita Szabó Zsófi és Majka között: több sztár is beszállthttp://www.life.hu/sztarok/20170619-folytatodik-a-vita-szabo-zsofi-es-majka-kozott.htmlSzabó Zsófi és édesanyja adtak interjút egy magazinnak közösen, melyben arról is szó esett, hogy Pálma asszonyt eleinte zavarta Zsolti roma származása. Majka erről a nyilatkozatról nyilvánított ki véleményt Facebook-oldalán, majd elszabadult a pokol: többen is beszálltak a vitába. TV + SztárokOrigoRémesen fest Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20170618-toth-vera-remesen-fest-toth-vera.htmlAz énekesnő sokkoló fotót tett közzé Instagram-oldalán. TV + SztárokOrigoMagyarország Szépe 2017: Koroknyai Virág lett az új szépségkirálynőhttp://www.life.hu/sztarok/20170618-magyarorszag-szepe-2017.htmlVasárnap este megrendezték a Magyarország Szépe verseny 2017-es döntőjét. A győztes hölgy képviselheti hazánkat a Miss World világversenyen. Nézzétek meg, hogy ki ő! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.