Mindannyiunkat megdöbbentett a hír: sosem gondoltuk volna, hogy Bill Cosby éveken keresztül rendszeresen kábított el és erőszakolt meg nőket. 

Felfoghatatlan titok derült ki a 79 éves sztár életével kapcsolatban, ami ráadásul csak egy véletlen poén miatt került napvilágra. Hannibal Buress az egyik műsorában azzal viccelődött, hogy Bill Cosby nemi erőszaktevő, ám azt senki nem gondolta, hogy valóban rátapintott a dolog lényegére. 

Ugyanis ezt követően 35 nő vállalta fel a nevét, az arcát, és a tényt, hogy Cosby mindannyiukat bántalmazta szexuálisan. 

Kiderült, hogy a nőket 1965 és 2008 között zaklatta, így pillanatnyilag egy kanadai tartományban, és 10 államban indult eljárás az ügyében. A bántalmazott hölgyek idáig titkolták a traumájukat, mert attól tartottak, hogy senki nem hinne nekik. Sőt, még most is van olyan áldozat, aki név nélkül csatlakozott az esetüket felvállaló nőtársaihoz. 

Nagyjából 60 nő megerőszakolásával vádolják Bill Cosby-tForrás: AFP/Vince Bucci

Az egyik hölgy, Andrea Constand, peren kívül megegyezett a férfival még 2006-ban, így nem került nyilvánosság elé az ügy. A hölgy elmesélte, hogy Cosby közeledését már kétszer is visszautasította, mire a humorista kábítópirulákkal és alkohollal hatástalanította Andreát, majd megerőszakolta. 

Többen is ehhez hasonló történetet meséltek, sőt az is kiderült, hogy a '80-as évek sztármodellje, Janice Dickinson is az áldozatok között van. A vádlott természetesen mindent tagad, és rasszista összeesküvés elmélettel magyarázta a lehetetlen történeteket - írta meg aTheGuardian

Óriási botrány: nemi erőszakkal vádolják Cristiano Ronaldót
A gyanú szerint Ronaldo 2009-ben, Las Vegasban megerőszakolt egy amerikai lányt. Az eset után a nővel peren kívül egyezett meg a sztárfocista, 375 000 dollárt fizetett neki - írta a német Der Spiegel magazin. A lány a pénzért cserébe azt vállalta, hogy soha senkinek nem beszél az esetről.