Elvette párját Sub Bass Monster - Fotó!

Forrás: Facebook/Sub Bass Monster Official -
esküvő Sub Bass Monster
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sub Bass Monsternek bekötötték a fejét. A rapper elvette barátnőjét, akivel a közösségi oldaluk szerint 2016 novembere óta vannak együtt.

Máté Szabolcs, vagyis Sub Bass Monster megházasodott. A rapper közösségi oldalán büszkélkedett el az örömhírrel, közzé is tette az első hivatalos fotót, ami az esküvőjükről készült. A képen látszik, hogy az ifjú pár nagyon boldog, és nagyon szeretik egymást!

Sub Bass Monster Forrás: Facebook/Sub Bass Monster Official

A közösségi oldaluk szerint 2016 novembere óta alkotnak egy párt, de túl sokat nem tudni a szerelmesek életéről, mivel Sub Bass Monster nem túl sokszor nyilatkozik erről, hivatalos Facebook-olalán sem lehet látni szerelmes fotókat. Annyi viszont biztos, hogy ő és Ági remekül megvannak, sok boldogságot nekik!

Íme, a részletek Kiss Ramóna eljegyzésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170621-ime-a-reszletek-kiss-ramona-eljegyzeserol.htmlKiss Ramóna és párja alig fél év együttlét után jegyezték el egymást, ő és Lékai Máté úsznak a boldogságtól. Barátaik néhány részletet is elárultak a lánykérésről, ami nagyon meghatóra sikeredett! TV + Sztárok--Kiderült, hogy Hujber Ferenc ámokfutása színészkedés volt-ehttp://www.life.hu/sztarok/20170621-kiderult-hogy-hujber-ferenc-amokfutasa-szineszkedes-volt-e.htmlHujber Ferenc mindenkit kétségbe ejtett egy kicsit a Mokkás interjúja után, sokan azt hitték, a színész teljesen megőrült. A Valami Amerika rendezője, Herendi Gábor tudja és el is mondta az igazságot, hiszen most együtt dolgoznak! TV + SztárokOrigoPintér Tibor lányát, Jankát a színész szeretőjének nézikhttp://www.life.hu/sztarok/20170620-pinter-tibor-lanyat-a-szinesz-szeretojenek-nezik.htmlPintér Tibor egyedülálló férfiként gyakran mutatkozik dekoratív hölgyek társaságában, de a lányára is szokott időt szakítani. Olykor azonban az emberek félreértik, és a lányát nézik a színész szeretőjének! TV + SztárokOrigoMiley Cyrus bevallotta, senki nem szívott annyit, mint ő (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170616-miley-cyrus-bevallotta-senki-nem-szivott-annyit-mint-o.htmlBotrányhős énekesnő volt az utóbbi években Miley Cyrus, de ahogy visszatalált szerelméhez. újra lenyugodott. Most elárulta, miért viselkedett mindig olyan polgárpukkasztóan: be volt szívva. TV + Sztárok--Ő fekszik Tóth Vera ágyábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170620-egyutt-alszik-toth-vera-es-a-kutyaja.htmlCuki fotó került fel Tóth Vera közösségi oldalára: így bújnak össze a kutyájával. TV + SztárokOrigoLola bevallotta, hogy megcsaltákhttp://www.life.hu/sztarok/20170620-lolat-eddig-minden-parja-megcsalta.htmlLola jelenlegi párkapcsolata biztos lábakon áll, de nem volt ez így az előzőekkel. Az énekesnő bevallotta, hogy eddig minden párja megcsalta őt. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.