Hujber Ferenc mindenkit kétségbe ejtett egy kicsit a Mokkás interjúja után, sokan azt hitték, a színész teljesen megőrült. A Valami Amerika rendezője, Herendi Gábor tudja és el is mondta az igazságot, hiszen most együtt dolgoznak!

Hujber Feri kirohanása mindenkit megdöbbentett, senki nem tudta hová tenni a színész nyilatkozatait. Az elhíresült Mokkás interjúban összehordott hetet-havat Jézusról, kiakasztotta a műsorvezetőket és a nézőket is. Mindenki attól félt, hogy a színész esetleg valamiféle segítségre szorul, erről is kérdezte Garami Gábor a Valami Amerika rendezőjét, Herendi Gábort, hiszen ő együtt dolgozik vele.

Hujber Ferenc sok furcsaságot állítottForrás: TV2/Mokka

Valószínűleg számított is erre a kérdésre a filmes, mivel sokakat foglalkoztat, hogy Hujber Feri végig tudja-e csinálni a Valami Amerika harmadik részének forgatását. „Egy nagyon fontos szereplő Hujber Ferenc. Szerinted ő most komolyan játssza, amit játszik, vagy színészkedik, vagy ez csak valaminek a része?” - tette fel a kérdést Garami, amire a rendező határozottan válaszolt.

Herendi Gábor elmondta, mi az igazság HujberrőlFotó: Mudra László - Origo

„Színészkedik. Semmi baj nincs, nagyon jól dolgozik. Pont tegnap volt egy nagy verekedés vele, mert a filmnek része, hogy van benne egy kis bunyó” - nyugtatott meg mindenkit Herendi Gábor.