Lola első gyermeke fiú lesz: Videó!

család énekesnő Lola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy reggeli beszélgetős műsor vendége volt Lola, aki többek között a leendő házasságáról, sőt, a gyerekvállalásról is mesélt. 

Lola nem sűrűn mesél a magánéletéről sem személyesen, sem a közösségi oldalán, de most kivételt tett. Egy reggeli beszélgetős műsorban vendégeskedett, ahol kiderült, hogy a kedvesével idén őszre tervezik az esküvőjüket.

A fiatal szépség igen titokzatosan fogalmazott a nagy nappal kapcsolatban, de az kiderült, hogy mindketten kiveszik a részüket a szervezésből. Nászútra is mennek, ám azt még nem tudják, hogy pontosan hová. A fiatal énekesnő szereti a váratlan kalandokat, ezért nem szívesen tervez meg egyetlen utazást sem.

Azt is elárulta, hogy mit lehet tudni a családalapításról: Lola elárulta, hogy az első gyermekük kisfiú lesz.

Lola és Benji egymásra találtak?

A 19 éves Benji, és a majdnem 10 évvel idősebb énekesnő nyíltan felvállalták, ami köztük van. De mit szól ehhez Lola párja? Őszintén meséltek a részletekről.

Íme, a részletek Kiss Ramóna eljegyzésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170621-ime-a-reszletek-kiss-ramona-eljegyzeserol.htmlKiss Ramóna és párja alig fél év együttlét után jegyezték el egymást, ő és Lékai Máté úsznak a boldogságtól. Barátaik néhány részletet is elárultak a lánykérésről, ami nagyon meghatóra sikeredett! TV + Sztárok--Pintér Tibor lányát, Jankát a színész szeretőjének nézikhttp://www.life.hu/sztarok/20170620-pinter-tibor-lanyat-a-szinesz-szeretojenek-nezik.htmlPintér Tibor egyedülálló férfiként gyakran mutatkozik dekoratív hölgyek társaságában, de a lányára is szokott időt szakítani. Olykor azonban az emberek félreértik, és a lányát nézik a színész szeretőjének! TV + SztárokOrigoKiderült, hogy Hujber Ferenc ámokfutása színészkedés volt-ehttp://www.life.hu/sztarok/20170621-kiderult-hogy-hujber-ferenc-amokfutasa-szineszkedes-volt-e.htmlHujber Ferenc mindenkit kétségbe ejtett egy kicsit a Mokkás interjúja után, sokan azt hitték, a színész teljesen megőrült. A Valami Amerika rendezője, Herendi Gábor tudja és el is mondta az igazságot, hiszen most együtt dolgoznak! TV + SztárokOrigoKirály L. Norbi őszintén a pornózásrólhttp://www.life.hu/sztarok/20170620-pornozassal-viccelodott-kiraly-l-norbi.htmlHűha! Nem mindennapi kijelentést tett a közösségi oldalán Király L. Norbi: valóban elgondolkodott a szakmaváltáson? TV + SztárokOrigoŐ fekszik Tóth Vera ágyábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170620-egyutt-alszik-toth-vera-es-a-kutyaja.htmlCuki fotó került fel Tóth Vera közösségi oldalára: így bújnak össze a kutyájával. TV + SztárokOrigoEz jött ki a rusnyázós Megyeri Csilla szájánhttp://www.life.hu/sztarok/20170620-beszedtechnikat-tanul-megyeri-csilla.htmlMegyeri Csilla profi műsorvezető szeretne lenni, de a beszédtechnika tanár szerint ehhez azért még sokat kell tanulnia. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.