ByeAlex újra szerelmes: az X-Faktorban talált rá új kedvesére

szerelem ByeAlex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor mentoraként ByeAlex nagy lehetőséget kapott és valami olyat is, amire egyáltalán nem számított: újra rátalált a szerelem! Az énekes a műsor egyik szerkesztőjébe zúgott bele.

ByAlex nem gyakran nyilatkozik a magánéletéről, de annyit tudhatunk, hogy a hosszú kapcsolatok híve. Előző barátnőjével sokáig voltak együtt, több válságot is túléltek, de végül mégis a szétválás mellett döntöttek. Az énekesnek azonban nem kellett sokáig szomorkodnia, ugyanis megkapta élete egyik legnagyobb lehetőségét, ő lett az X-Faktor egyik mentora.

ByeAlex újra szerelmes Fotó: Polyák Attila - Origo

A műsor a népszerűség mellett nem várt pozitív eredménnyel zárult a fiatal számára, újra

beköszöntött az életébe a szerelem.

ByeAlex az X-Faktor műsorának egyik szerkesztőjével lobbant lángra, a Blikk szerint hivatalosan május 20-a óta tart a kapcsolatuk. Nyilatkozni egyikük sem akart, de a lány már közös képet is megosztott magukról Facebook-oldalán, amin látszik, hogy nagy köztük a szerelem és a boldogság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.