Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Demcsák Zsuzsa az ATV-n folytatja karrierjét. De nem csak ez változás állt be a műsorvezető életében, Ámor nyila is eltalálta őt.

Zsuzsa gyermekeivel érkezett az Esti Frizbi Hajdú Péterrel felvételére, ahol bejelentések sorozatával lepte meg a közönséget. Ráadásul csupa jó hírrel szolgált, elárulta, hogy az évekig tartó válási procedúra után szerelmes lett. "A gyerekeim pontosan tudják, hogy nagyon nagy szükségem van arra, hogy valaki szeressen, és hogy én is valakit szeressek. Ők ezzel maximálisan tisztában vannak, és szokták is mondani. Ugyanakkor nem könnyű, mert mi hárman olyan nagy szimbiózisban vagyunk, hogy oda valakit beengedni nagyon nehéz. Az öt év alatt egyetlen férfit mutattam be nekik" -  írja a Blikk.

Kiderült az is, hogy Zsuzsa új párja civil, a baráti társaságából ismeri, kapcsolatuk pedig idővel alakult át szerelemmé.Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa

"Szükségem van arra, hogy legyen valaki mellettem, de nagyon nehéz velem. Gondolj bele, felvállalni egy pasinak azt, hogy elmegy valahova Demcsák Zsuzsával, nyilvános helyen találkozni velem, egy civil embernek, aki teljesen normális életet él, aztán lefotózzák őt, és ott vannak folyamatosan a fotósok a nyomunkban" - magyarázta Demcsák, aki többet nem árult el új kapcsolatáról, de elmondta, úgy érzi, felállt abból a gödörből, ahova a válás és az azt követő pereskedés miatt jutott.

Az élete kezd egyenesbe jönni, végre teljes értékű édesanya lehet.

Mindeközben édesapja is meggyógyult súlyos betegségéből, ami nagyon megnehezítette az elmúlt időszakot az egész családja számára. "Édesapám nem szeretné, ha elmondanám, milyen betegsége volt, de úgy néz ki, meggyógyult. Nagyon boldog vagyok, ő a mindenem" - jelentette ki Zsuzsa.