Több bordája is eltört Szilágy Istvánnak miután a fia összeverte. A színész már megbocsátott, de etől függetlenül súlyos büntetést kaphat a gyermeke: akár 3 évet is.

Nem először emelt kezet apjára Lópici Gáspár fia, de eddig nem volt komoly következménye egyik tettének sem. A legutóbbi verést azonban valószínűleg nem ússza meg. Szilágy Istvánt kórházba szállították, ahol kiderült, hogy több bordája is eltört. A 8 napon túl gyógyuló sérülések miatt a kórház kötelessége megtenni a feljelentést, ami azt jelenti, Lópici Gáspár hiába bocsátott meg fiának, annak felelnie kell a tettéért: a szakértő szerint akár 3 évet is kaphat.

Szilágyi István hiába bocsátott meg fiának, annak felelnie kell tettéértForrás: RTL Klub

"A nyolc napon túl gyógyuló súlyos testi sértés három évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható akkor is, ha a sértett a bíróságon megbocsájtást tanúsít. A kórháznak feljelentési kötelezettsége van, a bíróságnak pedig le kell folytatnia a büntetőeljárást. A konkrét esetben enyhítő körülmény lehet, ha a sértett nem haragszik, de ennél többet nem tehet a fiáért" - mondta a Ripostnak Dr. Medveczky Mihály ügyvéd.