Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a Pest Megyei Főügyészség szerint Lajcsi 25 éven keresztül lopta az áramot, a gázt és a vizet. Végre megszólalt a zenész is.

Lajcsi azt állítja, hogy nem vesztegette meg a revizorokat, és nem is találkozott az ellenőrökkel. Állítólag 2014-ben érkeztek ki az ellenőrök a zenészhez, hogy megnézzék a rejtett bekötéseket a tatai apartmanházban. A hatóságok szerint azonban

a revizorok pénzt kaptak azért, hogy tekintsenek el az ellenőrzéstől.

Galambos LajosFotó: Szabó Gábor - Origo

"Nincs miért magyarázkodnom! Az, hogy az ügyészség a sajtón keresztül próbál hazugságokat szivárogtatni, meglehetősen különös az Európai Unióban, de már megszoktam, hogy elfogultak az ügyemben. Ezekkel a vádakkal engem soha nem szembesítettek" - mondta a Blikknek Galambos Lajos, aki úgy véli, be akarják feketíteni a bírósági tárgyalás kezdete előtt.

"Ez is csak azt bizonyítja, hogy nincs semmi a kezükben. Természetesen nem loptam semmit, és a revizorokat sem vesztegettem meg. Az ellenőrökkel soha nem találkoztam, amikor kijöttek, akkor egy szobába, az informatikai központba nem engedtük be őket" - mondta Lajcsi arra a vádra, hogy megpróbálták elrejteni a szabálytalan bekötéseket. A zenész ígéri, pontról pontra cáfolja majd az állításokat a bíróságon, ám ügyvédjével, Fröhlich Krisztiánnal meg akarja várni, hogy a bíró elé teríthesse ki a kártyáit.