A sztárok sem makulátlanok, sok hírességet zártak már rács mögé. Beállt a "börtönviselt" sztárok sorába Mile Teller is, akit nemrég letartóztattak, mégpedig azért, mert túlságosan ittas volt.

Ahogy jónéhány hétköznapi embernek, úgy sok sztárnak is meggyűlik a baja a hatóságokkal, és ők sem bújhatnak ki a törvények alól. Persze a végeredmény számukra sokkal kínosabb, mint bárki más számára, hiszen az ő tettükről az egész világ értesül. Legutóbb Miles Teller állt be a "börtönviselt" sztárok sorába, bár ő egyelőre mindent tagad.

Miles Teller megemlegeti ezt az ivászatotForrás: AFP/Frederic J. Brown

A Beavatott filmekben is szereplő színész állítólag San Diegóban bulizott, csakhogy sokkal többet ivott a kelleténél. Az ottani törvények szerint pedig az utcán senki nem tartózkodhat illuminált állapotban, ezért detoxikálóba akarták vinni Milest, de mivel nem volt elég együttműködő, így a rácsok mögé került. Mivel ott vagy csak detoxikálóban, vagy fogdában lehet józanodni, nem volt a biztos uraknak más választása. Sajtóértesülések szeirnt nem sokáig tartották bent, és óvadék nélkül engedték ki végül. Annak ellenére, hogy a történetnek semmilyen következménye nem lett, Miles nem hajlandó elismerni, és állítja, hogy nem volt börtönben - írja a CBSNews

Ahova soha nem süt be a nap - Magyar hírességek, akik megjárták a börtönt


A magyar hírességek közül is akadnak olyanok, akik már megtapasztalták milyen a börtönélet. Íme a Life.hu összeállítása azokról a hazai sztárokról, akik már megjárták a börtönt.