Hernádi Judit egykori kedvesével dolgozik egy darabban

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Hernádi Judit színdarab Görög László szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sors útjai kifürkészhetetlenek: Hernádi Judit egy darabban játszik egykori szerelmével, akivel 12 évig alkottak egy párt. 

A Vízkereszt, vagy amit akartok című darabnak köszönhető, hogy Hernádi Judit és Görög László újból egy darabban játszanak. Az egykori álompár 12 évig volt együtt, szinte közösen nevelték fel Judit kislányát, aki akkor 2 éves volt.

A két színész annak idején egy darab próbáin szeretett egymásba, így nem tudni, milyen érzést vált ki belőlük, hogy újból egy hasonló környezetben kell együtt lenniük. A 61 éves színésznőnek egyébként László óta nem volt komoly kapcsolata, de állítása szerint nem is vágyik rá, mert már nem hisz a szerelemben - írta meg a Best.

Hernádi Judit együtt dolgozik egykori kedvesével - A színésznő már nem hisz a szerelemben Fotó: Polyak Attila - Origo

"Ha az ég felé nézek, akkor nem zárom ki, de ahogy a gondolataim leérnek a földre, azt mondom, kevés esélyt látok rá. Ennek oka kizárólag én vagyok. Persze lehet, hogy még jön valami az életemben, amit nem szerelemnek hívunk. Egyébként pedig azt gondolom, mindennek megvan a maga ideje. Szerintem a szerelmet a természet azért találta ki, hogy beetesse az embereket, hogy szaporodjunk. Semmi más oka nincs. Már csak egy férfit engedek be az ágyamba: Zsófi lányom francia bulldogját" - mondta egy korábbi interjúban Hernádi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.