Michael Douglasnek fia miatt fájhat a feje: rengeteg a gond a közel 40 éves férfival. 

Cameron Douglas ma már egy jó megjelenésű, felelősségteljes férfi hatását kelti, ám ez nem volt mindig így. A 38 éves férfit 2010-ben tartóztatták le kábítószer-kereskedelem miatt. Ekkor derült ki az is, hogy kistinédzser kora óta él drogokkal. 

A fiatalabbik Douglas tavaly év végén szabadult a börtönből, és elhatározta, hogy új életet kezd. A sztárapuka természetesen mindenben támogatja a rossz utakra tévedt gyermekét: 

A 2003-as Túl nagy család című filmben játszottak is együtt, a nagypapával, Kirk Douglasszel közösenForrás: Andrew Schwartz / Kobal / The Picture Desk

„Vagy belehalt volna a drogozásba, vagy valaki el tette volna láb alól a kereskedelem miatt. Az egyetlen esélye, ha új életet kezd. Sok időre van szüksége ahhoz, hogy rendbe jöjjön, de Cameron jó ember. Ha nem így gondolnám, nem támogatnám, amivel csak tudom” - mondta a fiáról Michael. 

A 72 éves sztár édesapja most töltötte be a 100. életévét, amit a család hatalmas bulival ünnepelt. Cameron is szeretett volna részt venni az eseményen, hiszen nagyon közeli kapcsolatot ápol a nagyapjával, akit már 8 éve nem látott.

Ám a frissen szabadult férfi nem kapott elsőre engedélyt, hogy New Yorkból Los Angelesbe utazzon a nagypapához, csak miután meggyőződtek arról, hogy régóta tiszta - írta meg a PageSix.

Michael Douglas csinos tinilánya elballagott: Fotó!
Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones közös gyermeke életében elérkezett az általános iskola vége, a középiskola kezdete. A 14 éves Carys ballagásáról a sztárapuka fotót posztolt a közösségi oldalára, amely nem meglepő módon többezer kedvelést kapott.