Harry herceg kitálalt: senki nem akarja igazából a trónt

"Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas " -
királyi család király Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg olyat mondott, amitől mindenki meglepődött: a fiatal férfi abszolút nem akar király lenni. 

II. Erzsébet unokája az ötödik a trónöröklési sorban, mégis már jó előre kijelentette, hogy

nem igazán vágyik a királyi szerepre.

Elmondása szerint, a családban ezt a pozíciót senki sem választaná önszántából, de a vér a kötelez:

Harry herceg bevallotta: egyáltalán nem vágyik arra, hogy király legyen Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

"Hogy van-e a királyi családban valaki, aki király vagy királynő akarna lenni? Nem hiszem, de ha eljön az ideje, akkor biztos vagyok benne, hogy mindenki készen áll maximális precizitással ellátni a feladatát" - mondta Harry egy interjúban.

A fiatal férfi azonban azt is hozzátette, hogy nagyon tiszteli és elismeri Erzsébet munkáját, és mindent, amit az elmúlt 60 évben elért. Az interjúban arról is szó esett, hogy még mindig nem tudta teljességgel feldolgozni az édesanyja halálát, akit 20 évvel ezelőtt veszített el - írta meg a TheGuardian.

Így reagált Diana halálára Harry herceg: Videó!

Idén nyár végén lesz 20 éve, hogy életét vesztette Diana hercegné. Nemrég kiderült, hogy milyen intézkedéseket vezettek be a hercegné halála után. Olvass tovább itt...

Pintér Tibor szerint bocsánatos bűn a megcsaláshttp://www.life.hu/sztarok/20170623-pinter-tibor-a-megcsalasrol-meselt.htmlPintér Tibor igen sajátságosan gondolkozik, ha a párkapcsolatokról van szó. Most is érdekes dolgokat mesélt... TV + SztárokOrigoKozso üzlettársa, Hozso kitálalt a teaházról!http://www.life.hu/sztarok/20170623-kozso-uzlettarsa-kitalalt-a-teahazrol.htmlKozsót azzal gyanúsítják, hogy teaháza nem annyit fizetett az áramért, amennyit fogyasztott. A zenészt tehát lopással vádolják, volt üzlettársa, a Kozmix egykori billentyűse pedig elárult egy-két dolgot az üzletről és Kozsóról is. TV + Sztárok--Szitokáradat zúdult Koroknyai Virágrahttp://www.life.hu/sztarok/20170623-koroknyai-viragra-magyarorszag-szepe-kinaban-szeretne-bizonyitani.htmlVasárnap este kiderült, 2017-ben Koroknyai Virág nyerte meg a Magyarország Szépe versenyt, ő képviselheti hazánkat a Miss World világversenyen. A zsűri döntése azonban nem mindenkinek tetszik, sokan úgy vélik, másnak kellett volna győznie. Szülei aggódnak lányukért, féltik, nehogy a lelkére vegye a negatív kommenteket. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoOsvárt Andi: "Elég volt Amerikából"http://www.life.hu/sztarok/20170622-osvart-andrea-nem-vagyik-amerikaba.htmlOsvárt Andi megjárta Amerikát, de nem kell már neki. Jelenleg Olaszországban és Magyarországon dolgozik, de mint mondta, szerinte az olaszoknál népszerűbb. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoÁrpa Attila őszintén mesélt a jelenlegi életéről http://www.life.hu/sztarok/20170622-zsufolt-mindennapjairol-meselt-arpa-attila.htmlÁrpa Attila durva dolgokat mesélt... TV + SztárokOrigoMagánéleti titkairól vallott Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20170622-maganeleti-titkairol-vallott-vajna-timea.htmlVajna Timi Los Angelesben építi karrierjét, így csak ritkán tud találkozni férjével és szüleivel. Szerencsére megtalálták a módját annak, hogy áthidalják a távolságot.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.