Pintér Tibor igen sajátságosan gondolkozik, ha a párkapcsolatokról van szó. Most is érdekes dolgokat mesélt...

Várkonyi Andi műsorában a hűtlenkedésről és a megcsalásról mesélt Pintér Tibor: szerinte a megcsalás bocsánatos bűn.

Őszintén vallott magánéletéről a színész, aki elmondása szerint volt már szerető és hűtlen társ is. Mindkét kapcsolatnak megvolt a maga izgalma, hiszen a lopott, titkos órák igen romantikusak tudnak lenni- írja a Blikk.

"Sokféle motivációja lehet egy nőnek, aki félrelép. Tapasztalataim szerint a szebbik nemnél ez nem a szexhiányról szól. Míg a férfiak egy jó kapcsolatban is mennek a libidójuk után, addig egy nőnek érzelmi sivárság, kiüresedés és szeretethiány kell ahhoz, hogy félrelépjen"- mesélte a Best Magazinnak a sztár.

Pintér Tibor szerint bocsánatos bűn a megcsalásForrás: Nánási Pál

"Nekem például legyezgette a hiúságomat, hogy valójában én kellek annak a nőnek. Sosem volt lelkiismeret-furdalásom, úgy gondoltam, van oka félrelépni, és hogy a férje igenis sokat hibázott. Nem gondolom, hogy a harmadik vádolható bármivel is. A sors fintora, hogy a kapcsolata sokkal jobb lett, miután tapasztalta, milyen szeretőnek lenni. Végül gyerekük is született... Talán a mi viszonyunk a bocsánatos bűn kategóriájába tartozik. Még egy kicsit büszke is vagyok magamra, hogy megmentettem egy házasságot."