Hajdú Péter pénzügyeit vizsgálja az adóhatóság, állítólag még egy osztrák bankban is vizsgálódnak. A tévés szerint csak egy adóellenőrzés zajlik egy volt cégénél, teljesen normális eljárás keretében.

Hajdú Péter pénzügyeit vizsgálja az adóhatóság, különösen egyik volt cégének, a Frizbi Entertainment Kft.-nek a pénzmozgásaira kíváncsiak. Állítólag Hajdú Péter 2014-2015-ös évi szerződéseit is górcső alá vették. A Bors szerint ugyanis a cég 2014-ben a nettó 1 milliárd 6 millió forintos árbevétel után 17 millió 932 ezer forint maradt adózás után,  2015-ben pedig 1,8 milliárdos nettó bevételből sem sokkal több. Abban a két évben a költségek 800-900 millió forintra rúgtak, így Hajdú Péter nagyjából 1 százalékos haszonnal dolgozott.

Vizsgálódnak Hajdú Péter pénzügyeirőlFotó: Mudra László /Origo

A Frizbi Entertainment Kft. már nincs Hajdú Péter tulajdonában, a tévésnek nincsen tudomása arról, hogy nyomoznak ellene. Nem tudok arról, hogy bármilyen nyomozás folyna ellenem. Ausztriában soha nem volt semmilyen számlám. Ellenőrzés folyik az egyik volt cégemnél. Adóellenőrzés keretében az összes partneri szerződést bekérték. Ez normál eljárás keretében folyik. Ez teljesen normális. Hangsúlyozom, külföldön az én cégemnek nem volt számlája" - mondta a tévés. A lap viszont úgy tudja, hogy a NAV foglalkozik egy osztrák bankkal, aminek talán mégis volt kapcsolata Hajdú Péterrel, állítólag többször is megfordult ott a műsorvezető.