örökbefogadás Bayer Friderika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bayer Friderika 1994-ben negyedik lett az Eurovíziós Dalfesztivál nemzetközi döntőjén. Ma már nem szívesen énekli a Kinek mondjam el vétkeimet című slágerét. De vajon miért?

"Ez egy nagyon nehéz szövegű, komoly dal, szinte lélekmarcangoló. Még csak nem is eurovíziós dal... Mi is akkor, '94-ben ezzel akartunk egyediek lenni. De ma már más életem van, sokkal vidámabb, nehéz most ezzel a régi dallal azonosulnom" - mondta Friderika a Borsnak egy jótékonysági koncerten. Majd hozzátette, nagyon boldog, hogy a közönség a mai napig kedveli a dalt.

Nagy kérdés, hogy a 90-es években miért nem futott be az énekesnő a nemzetközi piacon...

Friderika ma már csak a vasárnapi istentiszteleten énekel. Koncertet 2006 óta nem vállal.

Az énekesnő és párja a tizenegy éves Krisztofert és az ötéves Robit is örökbe fogadták. "Tíz évig próbálkoztunk a férjemmel, lombikprogramba nem vágtunk bele. Nem voltam elég bátor, féltem, hogy csalódás és fájdalom lesz, ha elveszítek egy babát. Fél évvel az elhatározás után, hogy örökbe fogadunk, már a karomban tarthattam az akkor 18 hónapos Krisztofert. Amikor először megláttam, azt mondtam, ő a fiam."

Bayer Friderika Forrás: friderika.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.