Nyertes Zsuzsa élete szerelméről vallott

Fotó: Life.hu -
házasság szerelem Nyertes Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyertes Zsuzsa olyan történetet mesélt a múltjából, amit nagyon nehéz elhinni a mai rohanó világban: 43 éve szerelmes a tinikori kedvesébe. 

Az 58 éves magyar színésznő múlt héten romantikus ünneplést tartott a kedvesével. Van is okuk a boldogságra, hiszen már 43 éve szeretik egymást. A szerencsés férfi ma már Zsuzsa gyermekének édesapja, illetve a színésznő legjobb barátja, lelki társa. Zsuzsa bevallása szerint voltak kiskorában fiúk, akik tetszettek neki, de élete igazi szerelme Attila volt:

"Mondhatnám, hogy az óvodában és az iskolában nekem is voltak Lacijaim, Józsijaim, Pistikéim, és nyilván volt is, aki tetszett, de az én első szerelmem Attila volt. Megláttam és azonnal megtetszett. Rá gondoltam lefekvéskor, álmodoztam róla, gyorsabban vert a szívem, vártam a találkozásokat. Tizenhat éves korom óta ő a szerelmem" - mesélte Zsuzsa.

Nyertes Zsuzsa élete szerelmének történetéről vallott Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A színésznő családja pont nem volt a közelben, mikor a fiatalok összeakadtak egy strandon. Attila randevúra hívta a fiatal lányt, aki természetesen igent mondott. Ám a találkát követően Zsuzsa késve ért haza, emiatt pedig 1 hónap szobafogságot kapott. Ezt követően egy családi nyaralás következett, vagyis sokáig nem tudott találkozni a fiúval, és elmesélni sem, hogy miért tűnt el.

Később azonban újra összesodorta őket az élet, azóta pedig olyanok akár a borsó meg a héja.

"Mindennek már negyvenhárom éve. Vacsorával, pezsgővel és tortával vártam haza a megismerkedésünk évfordulóján. Nekem soha egyetlen könnycseppet sem kellett ejtenem a párom miatt, mert megcsalt. Boldog vagyok, hogy a sors az utamba sodorta és megkaptam tőle az életem másik nagy ajándékát, a lányunkat is" - írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.