Pintér Tibort félmeztelenül fotózták a lovon

Forrás: RTLKlub -
Pintér Tibor félmeztelen lovaglás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibort érdekes szituációban kapták lencsevégre a hétvégén. Valószínűleg a sztár sem örül neki, hogy így örökítették meg.

Pintér Tibort egyik rajongója kapta lencsevégre érdekes szituációban. A hölgy hihetetetlenül boldog volt, hogy így láthatja a szeretett színészt, aki viszont nem biztos, hogy örült a leleplezésnek. A színész a Kincsem Parkba költözött, lovas színházával együtt, nem véletlen, hogy ott gyakran találkozhatunk vele, ráadásul többnyire lóháton.

Pintér Tibort félmeztelenül fotózták Forrás: RTLKlub

Így sikerült lekapnia egy rajongónak is a színészt, de nem ám akármiben. Pintér Tenya ugyanis nem nagyon volt felöltözve. A színész félmeztelenül lovagolt, még a tűző nap sem tántoríthatta el őt attól, hogy kedvenc állataival töltse az idejét. A szóban forgó fotót a Ripost oldalán tudod megnézni.

Pintér Tibor szerint bocsánatos bűn a megcsalás

Pintér Tibor igen sajátságosan gondolkozik, ha a párkapcsolatokról van szó. Most is érdekes dolgokat mesélt... Olvasd el erről a Life.hu cikkét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.