Pintér Tibor szerint bocsánatos bűn a megcsalás

Forrás: Nánási Pál -
Pintér Tibor megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor igen sajátságosan gondolkozik, ha a párkapcsolatokról van szó. Most is érdekes dolgokat mesélt...

Várkonyi Andi műsorában a hűtlenkedésről és a megcsalásról mesélt Pintér Tibor:

szerinte a megcsalás bocsánatos bűn.

Őszintén vallott magánéletéről a színész, aki elmondása szerint volt már szerető és hűtlen társ is. Mindkét kapcsolatnak megvolt a maga izgalma, hiszen a lopott, titkos órák igen romantikusak tudnak lenni- írja a Blikk.

"Sokféle motivációja lehet egy nőnek, aki félrelép. Tapasztalataim szerint a szebbik nemnél ez nem a szexhiányról szól. Míg a férfiak egy jó kapcsolatban is mennek a libidójuk után, addig egy nőnek érzelmi sivárság, kiüresedés és szeretethiány kell ahhoz, hogy félrelépjen"- mesélte a Best Magazinnak a sztár.

Pintér Tibor szerint bocsánatos bűn a megcsalás Forrás: Nánási Pál

"Nekem például legyezgette a hiúságomat, hogy valójában én kellek annak a nőnek. Sosem volt lelkiismeret-furdalásom, úgy gondoltam, van oka félrelépni, és hogy a férje igenis sokat hibázott. Nem gondolom, hogy a harmadik vádolható bármivel is. A sors fintora, hogy a kapcsolata sokkal jobb lett, miután tapasztalta, milyen szeretőnek lenni. Végül gyerekük is született... Talán a mi viszonyunk a bocsánatos bűn kategóriájába tartozik. Még egy kicsit büszke is vagyok magamra, hogy megmentettem egy házasságot."

Kiszel Tünde durva fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20170622-kiszel-tunde-felismerhetetlen-lett-foto.htmlKiszel Tünde, hazánk egyetlen naptárdívája mindig tud meglepetést okozni, még akkor is, amikor egyáltalán nem számítanánk rá. Ezúttal fotójával sokkolta a rajongóit... TV + Sztárok--Hódi Pamela elárulta, miért fújták le az esküvőt?- Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170622-hodi-pamela-elarulta-miert-nem-lesz-eskuvo.htmlHódi Pamela és Berki Krisztián váratlanul, két héttel a kitűzött esemény előtt fújta le az esküvőt. Közösségi oldalaikon tudatták követőikkel a hírt, ám bővebben nem kívánták megmagyarázni... TV + SztárokOrigoSarka Kata elégedett az eredménnyel- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170619-sarka-kata-elegedett-video.htmlSarka Kata nagyon meg van elégedve a szépségkirálynő- választás eredményével. Alig bírt betelni a látvánnyal.... TV + Sztárok--Bangó Margit: "Jókedvét találja bennem az Úr"http://www.life.hu/sztarok/20170622-peller-mariann-bango-margittal-beszelget.htmlA vendégem ezúttal Bangó Margit lesz az Utazás a lelked körül című, a Life Tv-n futó műsoromban. Margit őszintén mesélt életéről és Istenhez fűződő viszonyáról is. TV + SztárokOrigoAnyaszült meztelenre vetkőzött Pintér Tibor- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170615-pinter-tibor-meztelenre-vetkozott-video.htmlValószínűleg nők tucatjai kaptak a szívükhöz, amikor meglátták, mit művel a lovas produkcióiról elhíresült színész. Pintér Tibor ugyanis ledobta a textilt....TV + SztárokOrigoExkluzív interjú a francia elnök fiával- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170612-exkluziv-interju-a-francia-elnok-fiaval.htmlA LifeBallon a dj-ként dolgozó egykori francia elnök fia, Pierre Sarkozy is jelen volt, aki exkluzív interjút adott kollégánknak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.