Kamilla hamarosan megjelenő életrajzi könyvében botrányos dolgok vannak Dianáról: azt állítják, hogy a hercegnő féltékenységében tombolt, rugdosta a bútorokat órákon át, és fenyegető telefonhívásokat is indított Kamillának az éjszaka közepén. "Küldtem valakit, hogy megöljön" - ezzel hívta fel Károly szeretőjét a hercegnő.

Hat órán át rugdosta a bútorokat, sírt és ordított Diana hercegnő, ha Károly egyedül hagyta. Ezt, és sok mást is állítanak róla Kamilla hamarosan megjelenő új életrajzi könyvében, melyet Penny Junor szerzett. A botrányos írás mindent elmond Károly és Diana házasságáról, talán túl sok olyat is, amit nem akartunk volna tudni.

Ilyen volt valójában Diana hercegnő?Forrás: Northfoto

A hercegnőnek folyamatosan féltékenységi rohamai voltak - ugyan nem alaptalanul -, amit Károly nagyon nehezen tudott elviselni. Diana hercegnő még Kamillát is fenyegette, állítólag egy éjszaka azzal hívta fel őt, hogy bérgyilkost küldött a házához. Küldtem valakit, hogy megöljön" - mondta a hercegné Kamillának, akivel megismerkedésükkör még jó bartáságban voltak, de ez nem tartott sokáig.  Addig Diana egy vidám, kedves nő volt, de megváltozott, ahogy közeledett az esküvő. Hirtelen szomorúvá, önfejűvé és kiszámíthatatlanná vált, hangulata villámgyorsan megváltozott: rémisztő harag tört rá, hisztérikussá vált, látszólag minden ok nélkül. Mindenre és mindenkire féltékeny volt, még Károly anyjára is! A herceg kétségbeesett és elkeseredett volt, eközben Dianánál a bulimia is kialakult - írja a Daily Mail. Kamilla állítólag mindent megtett, amit tudott, hogy Diana és Károly házassága működjön: amint megtudta, hogy a hercegnőnek problémája van vele, minden kapcsolatot megszakított a herceggel, Károly azonban továbbra is kereste őt, Diana pedig mindenről tudott...