Gönczi Gábor kezdő riporterként rengeteget utazott, és a jó élmények mellett bizony összeszedett pár negatív tapasztalatot is. Egy nap kétszer is kirabolták.

Gönczi Gábor a tévés karrierjét riporterként kezdte, és azt is imádta. Fiatalon és tele energiával rengeteget dolgozott, és rengeteget utazott. Gábor folyamatosan jött-ment, és szebbnél szebb helyeken járt, de bizony a sok jó tapasztalat mellett volt bőven negatív élménye is az utazásai során. Rögtön az első alkalommal kirabolták őket, ráadásul kétszer is...

Gönczi Gábort kétszer is kiraboltákFotó: Szabó Gábor - Origo

"Lehet azt mondani, hogy bejártam a fél világot, vagy talán az egész világot. Rögtön úgy kezdtem egyébként Brazíliában. 21 éves voltam, amikor az operatőrömmel megérkeztünk a Copacabanára, és körülbelül az első egy órában kiraboltak minket. Nem tudtuk, hogy nem lehet kivinni mindent. Leraktuk a homokba és elkezdtünk forgatni. Aztán mire visszamentünk a cuccunkhoz, az már nem volt ott. Aztán este még egyszer kiraboltak, akkor a maradék cuccunkkat" - mondta a FEM3Caféban Gönczi, aki ennek ellenére örömmel gondol vissza a riporterként eltöltött évekre.

Hatalmasat nőtt Gönczi Gábor kisfia: Fotó!
Nem rejtegeti kisfiát a TV2 sztárja, a rajongók legnagyobb örömére sorra érkeznek a fényképek a kis Áronról. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!