Bochkor Gábor újra képernyőre kerül, méghozzá az ATV-n. Hajdú Péter gyártja majd az új műsorát, ami sokba kerül a csatornának!

Bochkor Gábor az elmúlt években kizárólag a rádióban szerepelt, előtte azonban sokszor láthattuk különböző műsorokban a tévé képernyőjén is. A műsorvezető hamarosan visszatér, és ezentúl már nemcsak hallható lesz, hanem látható is. Az ATV-n kap ugyanis saját műsort, könnyedet, szórakoztatót. Hajdú Péter gyártja majd az adásokat, ami nem fog kevés pénzbe kerülni a csatornának, ráadásul Bochkor Gábor fizetésére sem fognak keveset költeni.

Bochkor Gáborra sokat költ az ATVVIASAT3/Birtalan Zsolt

"Valóban ATV-s viszonylatban nagy költségvetésű műsor lesz. A tervek szerint augusztus végén indul, Hajdú Péter gyártja. Egy könnyed hangvételű, alapvetően szórakoztató műsorról van szó" - mondta a Borsnak Németh Szilárd, aki hozzátette, először a műsor terve volt meg, utána kerestek hozzá embert. "Bochkor hetente egyszer, vasárnap kerül képernyőre, a Sváby András nevével fémjelzett Napló után és az Esti Frizbi előtt. Péterrel együtt gondolkodtunk azon, hogy ki az a televíziós, aki a leginkább illene az elképzeléseinkbe. Az a célunk, hogy a fiatalok számára is vonzó legyen a vasárnapi kínálatunk" - mondta a vezérigazgató.