Kicska Lászlót kérdezték arról, hogy milyen érzés újból a volt feleségével dolgozni. Arról is szó esett, hogy van-e esély egy esetleges újrakezdésre? 

Ahogy azt már megírtuk, Keresztes Ildikó volt férje lett újból az énekesnő menedzsere. Ő szervezi a az 52 éves sztár koncertjeit. Mindkettejük számára furcsa lehet ez a helyzet, hiszen annak idején 26 évig alkottak egy párt, ebből 5 évig házastársakként. 

Ám egy 23 éves fiatal lány elcsavarta a híres gitáros fejét, ezért László elvált Ildikótól, aki érthetően rosszul viselte az eseményeket, de állítása szerint ő sosem mutatja, ha rossz passzban van. Az Edda Művek gitárosa volt az énekesnő menedzsere, de az eseményeket követően Ildikó új kolléga után nézett. 

Keresztes Ildikóval való kapcsolatáról vallott Kicska LászlóFotó: Szabó Gábor/Origo

Ám most újból együtt dolgoznak, és sokakban felmerült a kérdés, hogy vajon félre tudják-e tenni a magánéleti közös múltjukat? 

"Szigorúan munkaviszony a miénk. A kapcsolatunk bensőséges barátsággá szelídült. Biztosak vagyunk benne, hogy semmilyen probléma nem merül majd fel" - mondta László. 

Mégis rengetegen szurkolnak nekik, hátha újból egymásra találnak, ugyanis a közvélemény szerint nagyon jól mutattak egymás mellett: 

"Mindketten valóban szép emberek vagyunk, de külön tudjuk választani a magánéletet a munkától" - írta meg a hot! Magazin.