Lionel Messi pénteken feleségül vette gyerekkori szerelmét, két gyermekének édesanyját, Antonella Roccuzzót.

A Daily Mail tájékoztatása szerint az esküvőt az FC Barcelona és az argentin labdarúgó-válogatott ötszörös aranylabdás futballistájának szülővárosában, Rosarióban tartották.

Lionel Messi elvette Antonella RoccuzzótForrás: AFP/Eitan Abramovich

Az eseményre 260 vendég volt hivatalos, köztük Messi csapattársai is: Luis Suárez, Neymar és Gerard Piqué. De a korábbi barcás társak is jelen voltak, mint például Xavi, Carles Puyol, Samuel Eto'o, Dani Alves vagy épp Cesc Fabregas.

Ever Banegas, Fernando Gago és Angel di Maria párjaikkalForrás: AFP/Eitan Abramovich

Úgy tudni, összesen 150 újságíró kapott akkreditációt a rendezvényre, de nem mehettek be mindenhová. Több száz biztonsági őr védte az egybegyűlteket, akiktől Messiék nem kértek ajándékot. Az adományokkal egy, a gyerekek egészségét, sportolását és tanulmányait segítő alapítványt támogathattak.

A 30 esztendős focista ötévesen ismerte meg kedvesét, de 20 éves volt, amikor összejött Antonellával. Öt évig titokban tartották kapcsolatukat, Messi először egy 2009-es interjúban mesélt a lányról.

Lionel Messi és szerelme, Antonella RoccuzzoForrás: AFP/Eitan Abramovich

 A párnak azóta van már két gyermeke,

Thiago 2012-ben, Mateo 2015-ben született.

Gerard Piqué és ShakiraForrás: Instagram/3gerardpique
Úgy volt, hogy Shakira nem mehet az esküvőre
Márciusban arról számoltunk be, hogy Lionel Messi a kolumbiai énekesnő, Shakira miatt nem hívta meg az esküvőjére Gerard Pigue-t, pedig nagyon jó barátok. Kiderült ugyanis, hogy a csajok nincsenek annyira jóban, mint ők. Antonella állítólag gyűlöli Shakirát, mivel ő Lionel korábbi barátnőjét is kedvelte. Most azonban úgy tűnik, az ara mégis engedett, lapinformációk szerint ugyanis a latin díva elkísérte párját a menyegzőre.