A kritikus az utóbbi időben hosszú copffal, esetenként pedig borostásan vezette a műsorát, ezért is annyira meglepő, hogy jelenleg kopasz, és nem csak az arcszőrzete, de a szemöldöke is eltűnt.

Sokan egyből arra gyanakodtak, hogy valamilyen súlyos egészségi probléma áll a háttérben, az okokat azonban nem Puzsér testében, inkább a lelkében kell keresni. A tévés évek óta pszichoterápiára jár, ahol húsz-huszonöt éve rögzült viselkedésformáitól, megszokásaitól igyekszik megszabadulni. Ennek egyik állomása a mostani, teljesen szőrtelen külső - írja a Bors.

Puzsér RóbertForrás: YouTube/Puzsér Róbert

"Ha valaki kopaszra borotválja magát, az a változás szándékának egy rendkívül erős gesztusa. Változtatni akarok a működésemen, ez pedig, úgy érzem, segít ebben. A doktornőm szerint ez egyfajta autoagresszió (önsebzés), miközben számomra egy nyilvánvaló elszánás arra vonatkozóan, hogy változást érjek el a napi működésem terén, hogy a jövőben új dogmák mentén, új keretek között folytassam az életemet.

Ha valaki nem érzi a belső erőt a változáshoz, csak sodródik a mindennapokban, annak egy ilyen gesztus segítséget jelenthet a továbblépésben.

Ez nem egyszerű, és nem is rövid idő, húsz-huszonöt év rutinjait kell megváltoztatnom - magyarázta a lapnak Puzsér, akinek az a szándéka, hogy a folyamat végén családapává váljon, olyan felnőtt férfivá, aki képes az elköteleződésre.

Puzsér Róbert így festett korábbanForrás: Viasat3

"A Puzsér 2.0-án dolgozom. Az eddigi párkapcsolataimban ugyanolyan konfliktuskereső voltam, mint a nyilvánosságban, szeretném azonban, ha ez a konfliktusos magatartás a jövőben csak a közszerepléseimre korlátozódna" - mondta a kritikus, aki egyébként évek óta párkapcsolatban él.