Gesztesi Károly úgy él, mint a kiskirályok. Nem kell dolgoznia ahhoz, hogy pénzt keressen, hiszen titokzatos vállalkozásaiból csak úgy dől a lóvé!

Gesztesi Károly nem panaszkodhat, hiszen olyan életet él, amilyenről más csak álmodozik. Munka nélkül is keres pénzt, az "irodája" pedig egy budapesti szállodában működik. Ott pihenget a medencében, aki pedig vele akar tárgyalni, az odamegy hozzá.

Gesztesi Károly nem viszi nyaralni a családjátForrás: Aquaworldresort.

"Egy budapesti szállodában van az állandó helyem, még szobám is, ha úgy akarom. Ülök a medencében, és ide jönnek az üzlettársaim, tárgyalok velük, aztán mennek tovább, én meg maradok. Sok barátom jár ide" - mondta a színész, kinek vállalkozásai biztosítanak ilyen gondtalan életet. Oligarcha vagyok! Felvállaltam. Minden üzletem teljesen legális, adózom is. Jó érzékkel nyúlok a dolgokhoz, ezért vagyok sikeres. Most kalapáltam össze például százmillió forintot a fiam, Máté forgatókönyvére, amit ő írt. Ez a film az apa-fia kapcsolatról szól, még Bereményi Géza is azt mondta, hogy nagyon jó az ötlet. És, ha ő azt mondja, akkor biztosak lehetünk benne, hogy nem lövünk mellé" - monda a Borsnak Gesztesi, aki nem tart otthon alkoholt. Ital nincs a házban, de amikor akarom, így vagyok, ha akarom meg máshogy..." - mondta a színész, aki egy darabig nem vezethet.